Næringslivsutvalget er skapt av og for studenter ved NTNU Handelshøyskolen. Bli en del av det beste utvalget på skolen!

Ta denne quizen for å se hvilket utvalg du hører til:


Ofte stilte spørsmål


NU-medlemmer forteller…

“I Næringslivsutvalget blir du oppmuntret til å ta utfordringer. Du får blant annet muligheten til å engasjere deg i et av skolens største arrangementer, Karrieredagen, som gir deg verdifull erfaring og venner for livet!  For meg har NU gitt meg muligheten til å bidra og til å lære av andre dyktige medlemmer!”

Oda Libæk

Oda Libæk

Karrieredagsstyret

“NU anbefales på det sterkeste om du ønsker å skape gode relasjoner, både med medstudenter og aktører i næringslivet. For meg har vervet også vært betydelig for å sikre relevant jobb etter endt studietid. Om du ønsker en rå sosial omgangskrets, masse kule arrangementer, og bli kjent med flere av landets største bedrifter – SØK NU!”

Andreas Vikhammer

Andreas Vikhammer

MArkedsføringsgruppen

“NU er sosialt, gøy og man møter masse spennende mennesker med like interesser. Det å få muligheten til å komme så tett på arbeidsmarkedet, utvikle seg som person og bli en del av noe større er utrolig spennende og lærerikt. I NU får du muligheten til å forberede deg på arbeidsmarkedet du senere skal bli en del av, og ha det utrolig gøy på veien!”

Peder Berg Flugstad

Peder Berg Flugstad

Bedriftsgruppen

“Jeg har vært med i NU i 4 år og Promo i 2 år. I løpet av denne tiden har jeg snakket med mange bedrifter og fått muligheten til å dra på besøk til flere av dem. På denne måten har jeg skaffet meg flere relasjoner med bedrifter noe som igjen resulterte i at jeg fikk et sommer internship innen økonomi. I tillegg har at jeg har fått utfordret meg ved å kontakte bedrifter har jeg også vært en del av samholdet i NU.”

Martine Angell

Martine Angell

PROMOgruppen