Næringslivsutvalget er et av de største vervene ved NTNU Handelshøyskolen. Vi jobber som et bindeledd mellom bedrifter og studentene ved skolen, i håp om å danne relasjoner til potensielle fremtidige arbeidsgivere. Vi tilbyr et variert utvalg av ulike produkter og tjenester som hjelper din bedrift å nå ut til våre studenter.

Showcase 1

Bedriftspresentasjon

En bedriftspresentasjon er en presentasjon der en eller flere bedrifter presenterer seg for et ønsket publikum. Hovedformålet er å markedsføre seg selv og sine tilbud, og på Handelshøyskolen i Trondheim har vi ukentlige bedriftspresentasjoner.

Book bedriftspresentasjon

Showcase 2

Karrieredagen

På Karrieredagen (KD) samles hele skolen i aulaen hvor bedrifter står linet opp for å prate med studentene. Karrieredagen skal bidra til at studentene får et bedre innblikk i næringslivet, gjennom å skape relasjoner og knytte kontakter til potensielle fremtidige arbeidsgivere.

Book stand på KD

Showcase 1

Jobbportalen

Utlys en rettet stillingsannonse direkte til studentene ved NTNU Handelshøyskolen, helt gratis! Dersom det er ønskelig med ytterligere markedsføring av din stillingsannonse tilbyr vi en egen markedsføringspakke. I pakken inngår prioritert stilling på vår jobbportal, markedsføring på Instagram, Facebook og i ønskede kullgrupper. Her sørger vi for at alle studentene får med seg annonsen.

Ta kontakt med marked@nu-ntnu.no for å publisere din stillingsannonse i Jobbportalen eller for mer informasjon om markedsføring.

Showcase 2

Markedsføring

Gjennom våre mange sosiale kanaler når vi ut til studentene på et helt annet nivå. Ved å være tilstede i deres daglige scrolling holder vi Næringslivsutvalget relevant. Med Instagram-takeovers, Facebook-innlegg, konkurranser m.m. engasjerer vi studentene sammen med bedriftene.

Ta kontakt med marked@nu-ntnu.no for markedsføring av din bedrift.