Mars 2024

Mars måned er over, og det er mye spennende som har skjedd. De siste bedriftspresentasjonene for vårsemesteret har blitt avholdt, vi har hatt gøyalt sosialt opplegg, i tillegg til at vi har hatt påskeferie.

Bedriftspresentasjoner

I mars måned hadde vi besøk av både Folketrygdfondet og Deloitte, og dette var de siste bedriftspresentasjonene for vårsemesteret. Folketrygdfondet avhold en engasjerende presentasjon om hva de holder på med, etterfulgt av sushi i Vrimla.

 Deloitte hadde også en innholdsrik presentasjon, hvor vi fikk vite om hva de holder på med og hvordan de påvirker samfunnet. Etter presentasjonen ble vi hentet av buss, og fraktet ned til Sabrura for buffet og noe godt i glasset.

Alt i alt har bedriftspresentasjonene for vårsemesteret gått veldig fint, og bedriftsgruppen har vært veldig flinke. Vi vil gjerne takke alle bedrifter som har tatt seg tid til å møte og inspirere NTNU Handelshøyskolens elever. Vi gleder oss allerede til høstsemesteret.

 Sosialt opplegg

I mars måned hadde vi også sosialt opplegg med alle i vervet, som besto av hybel til hybel. Etterpå møttes alle på Heidis, der hvor kvelden fortsatte med god stemning. Dette var både kjekt og moro, i tillegg til at det gjorde det mulig å bli nærmere kjent med hverandre.

Mars har vært en spennende måned. Nå er det lysere tider og eksamensperiode som står for tur.

Nyheter