Februar 2024

Mars allerede, og en ny måned overstått! Februar har bydd på mye gøy, og i tradisjon tro har det vært arrangert kick-off for det nye semesteret for alle NU-medlemmene. I tillegg har vi hatt besøk av flere bedrifter som har holdt gode og lærerike bedriftspresentasjoner for oss på NTNU handelshøyskolen. 

Kick-off

Høydepunktet denne måneden var selvsagt kick-off for alle medlemmene i NU! I år ble det en ny vri, og det ble holdt padelturnering på formiddagen. Her ble det delt opp flere lag, og spilt hele 10 kamper, før det var duket for finale, og et vinnerlag ble kåret!

Senere på kvelden ble utvalget samlet i fire grupper som hadde vorsj med tema «Anything but a cup», og samt fikk flere oppgaver som skulle utføres i løpet av kvelden. Det var en kreativ gjeng som dukket opp med flere morsomme «kopper». Etterpå møttes alle på Heidis, og kvelden fortsatte der i god stemning!

Bedriftspresentasjoner

Også i februar har vi vært så heldige å få besøk av flere bedrifter som har kommet innom NTNU handelshøyskolen for å holde bedriftspresentasjoner. Både Riksrevisjon, RSM, Sopra Steria, Nordea og Aider har stått på stand i vrimla, samt holdt spennende og lærerike foredrag og servert god middag på deltakerne. Også pwc har invitert til bedriftspresentasjon i deres lokaler, med caseløsning og nettverksbygging, og til slutt en hyggelig middag på Una.

Bedriftspresentasjonene er en god måte for bedriftene å bli kjent med studentene og handelshøyskolen på, men spesielt viktig for studentene for å få et innblikk i hva som venter oss etter studiet, og hvilke muligheter som fins i arbeidslivet.

Alt i alt har februar vært en lærerik, men også gøy måned, og vi ser fram til videre arrangementer og bedriftspresentasjoner resten av semesteret.

Nyheter