Januar 2024

Første måned i 2024 er vell gjennomført. Denne måneden har i all hovedsak bestått av at det nye styret har kommet i gang med sine arbeidsoppgaver. I tillegg har vi hatt noen interessante og lærerike bedriftspresentasjoner. Det er mange planer for semesteret, så det er bare å følge med fremover! Vi gleder oss masse.

Nytt NU-styre

I oktober ble styret for 2024 valgt, og de er allerede godt i gang med sine arbeidsoppgaver. I januar ble det holdt et allmøte for alle medlemmene i Næringslivsutvalget, hvor vi fikk høre om de kommende arrangementene og målene for semesteret. Vi gleder oss til et spennende år med denne fine gjengen i spissen.

Nytt KD-styre

I januar ble det endelig valgt nytt KD-styre som skal planlegge og arrangere Karrieredagen 2024! Karrieredagen er det største arrangementet Næringslivsutvalget arrangerer i løpet av året, og er en stor suksess blant bedriftene og studentene! I år vil Karrieredagen bli holdt 26.september. Vi har stor tro på denne gjengen, og gleder oss til å se hva de finner på!

Bedriftspresentasjoner

Bedriftspresentasjonene for 2024 er offisielt i gang! I januar hadde vi besøk av Norfund, Sparebanken 1 SMN og BDO på NTNU handelshøyskolen. Senere på dagen ble det holdt bedriftspresentasjoner. Det var tre lærerike og spennende presentasjoner, som virkelig falt i smak av studentene. Etter bedriftspresentasjonene ble det servert mat og drikke til deltakerne mens de knyttet nye kontakter. I tiden fremover vil det bli holdt flere spennende bedriftspresentasjoner, noe vi ser frem til.

Januar har vært en innholdsrik måned, og vi ser frem til fortsettelsen. Til helgen skal Næringslivsutvalget ha kick-off, hvor det blir holdt ulike vors før alle samles på Tøhnna. I tillegg vil det bli holdt flere sosiale arrangementer fremover, samt flere bedriftspresentasjoner og kurs. Vi gleder oss masse til å se hva 2024 bringer!

Nyheter