Oktober 2023

Enda en ny måned er over, og oktober har virkelig vært en spennende tid for Næringslivutvalget. Denne måneden inneholdt de siste bedriftspresentasjonene for semesteret, en minneverdig seminarhelg og nytt styret for det kommende året!

Nytt styre

I midten av oktober ble det avholdt generalforsamling, der det nye STØH-styret og neste års ledere for utvalgene på NTNU Handelshøyskolen ble valgt. Blant annet fikk Næringsutvalget ny leder for 2024, og det er med glede vi gratulerer Didrik Mørner Slethaug med den nye rollen.

I slutten av måneden ble det avholdt internvalg i Næringslivutvalget. Det var engasjerte studenter som stilte til valg, og valgprosessen ble gjennomført med betydelig suksess. Vi har stor tro på dere alle, og ser frem til det kommende året med dere i ledelsen. I tillegg vil vi gjerne rette en ekstra takk til det fantastiske styret vi har hatt i 2023. Vi er utrolig stolt over alt dere har gjort og oppnådd!

Styret for 2024 består av:

Leder: Didrik Mørner Slethaug

Nestleder/leder for bedriftsgruppen: Hannah Stangeland

PROMO-leder: Emil Langeland

Karrieredagsleder: Ida Stellander Strømmen

Markedsføringsansvarlig: Kristoffer Mogen

HR/Event ansvarlig: Ingrid Øgreid

Økonomiansvarlig: Michael Eilertsen

NU-Seminarhelg

I tråd med vår årlige tradisjonen, arrangeres det en seminarhelg for Næringslivsutvalget i løpet av oktober. Vi leide Gjenvollhytta på Klæbu og tilbrakte en hel helg der. Alle koste seg utrolig mye med konkurranser, taler, mat og andre aktiviteter for innvie de nye medlemmene, samt styrke båndene mellom de gamle og nye medlemmene. Årets seminarhelg var like vellykket som tidligere, og Event-lederen, Ingrid, sammen med resten av HR/Event-gruppen gjorde en fantastisk jobb med å planlegge arrangementet.

Til tross for det dårlig været, var det en suksessfull helg, og vi ser frem til flere sosiale arrangementer med denne flotte gjengen som utgjør Næringslivsutvalget.

Bedriftspresentasjoner

I løpet av måneden har Næringslivsuttvalget avholdt høstens siste bedriftspresentasjoner. Vi har hatt besøk av Admento, EY, RSM, Aider og Handelsbanken. Samlet sett har de nevnte selskapene gitt oss et supert innblikk i deres virksomhet og hva de ser etter hos oss som studenter. Det har vært inspirerende å se så mange dyktige og engasjerte representanter dele sin lidenskap og kunnskap med vårt nysgjerrige studentmiljø. I tillegg til lærerike bedriftspresentasjoner har det blitt servert mat, som blant annet sushi og pizza, og drikke etterpå!

Til slutt vil vi takke alle bedriftene som har besøkt NTNU Handelshøyskolen i løpet av semesteret. Deres inspirerende og lærerike presentasjoner har vært svært verdifulle for oss, og vi har oppnådd betydelig kunnskap takket være dem. Vi gleder oss allerede til flere bedriftspresentasjoner neste år!

Nyheter