September 2023

Endelig er høstsemesteret i gang, og det er Næringslivsutvalget også. September måneden har bydd mye gøy, og det har vært en travel og innholdsrik måned. Vi har rekruttert nye medlemmer, arrangert flere bedriftspresentasjoner, hatt kick-off med nye og gamle medlemmer, samt arrangert Karrieredagen 2023.

Rekruttering

Semesteret begynte som vanlig ved at vi rekrutterte nye medlemmer til utvalget vårt. Næringslivsutvalget oppnådde rekordmange søkere i år, noe som er meget stas. Etter vi fikk inn alle søknader ble det videre avhold intervjurunder. Det var mange flinke på intervju, men det ble til slutt plukket ut nye engasjerte og flinke medlemmer. Vi gleder oss masse til deres innspill og ideer for å gjøre Næringslivsutvalget enda bedre. Vi vil dermed ønske alle nye medlemmer i NU velkommen, og gleder oss masse til tiden fremover.

Kick-off

Etter alle nye medlemmer var rekruttert, arrangerte HR/Event det årlige kick-off med både gamle og nye medlemmer. Dette arrangementet er en gyllen mulighet for nye og gamle medlemmer til å skape gode relasjoner til hverandre. Dagen begynte ved at hele utvalget møttes på Trondheim Arena hvor det var ulike leker og konkurranser som laser- tag og blackout dodgeball. Dette falt veldig i smak, og videre ut mot kvelden møttes utvalget igjen for mer aktiviteter. Her ble først undergruppene i utvalget samlet hver for seg for å gjennomføre en del ulike oppgaver. Etterpå møttes hele utvalget på Trygg Lade klubbhus, hvor kvelden ble avsluttet. Dette var en meget vellykket og hyggelig dag for alle medlemmer.

Karrieredagen

Årets høydepunkt sto endelig for tur igjen, nemlig Karrieredagen. Denne dagen ble arrangert 28 september, og er en fantastisk mulighet for bedrifter og studenter til å møtes. I år hadde Karrierestyret planlagt en kjempebra dag med inspirerende foredrag, masse bedrifter på stands og en fantastisk karrieredagsbankett på kvelden. I år var vi så heldige å ha foredragsholderne Erna Solberg, Frank Løke og Hallgeir Kvadsheim på besøk. De hadde alle motiverende foredrag om karriere, livene deres og tips man kan ta med seg videre på veien. De bookingansvarlige i Karrieredagsstyret hadde booket hele 35 bedrifter som sto på stands i vrimla. Her var det masse konkurranser og mye engasjement fra både bedriftene og studentene. Det ble også avhold 6 internship presentasjoner, hvor studentene fikk vite om alle spennende muligheter som finnes ute i arbeidslivet.

Etter opplegget på skolen var det duket for storslått karrieredagsbankett på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Her ble det servert 2 retters middag, drinker og god underholdning fra Markus Neby og Jørgen Evensen. Kvelden ble avsluttet med en etterfest på TAG. Dette var en meget vellykket dag, og Karrieredagsstyret har gjort en strålende innsats med planlegging og organisering av denne dagen.

Bedriftspresentasjoner

Høstens bedriftspresentasjoner er godt i gang, og vi har allerede hatt masse bedrifter på besøk. Til nå har vi vært så heldige og hatt bedriftspresentasjon med Sparebank 1 SMN, BDO, PWC, KPMG og Formue Norge. Bedriftspresentasjoner er en fantastisk mulighet for bedrifter å bli kjent med næringslivet på, og kanskje møte sin nye arbeidsgiver. Noen av presentasjonene ble avholdt på skolen med matservering i vrimla etter presentasjonen, mens andre har foregått på bedriftens kontorer eller i lokaler. Vi gleder oss masse til de resterende bedriftspresentasjonene.

September har vært en meget innholdsrik og spennende måned, og vi gleder oss masse til fortsettelsen av semesteret. I oktober skal hele Næringslivsutvalget på seminarhelg på Gjenvollhytta, i tillegg til at vi får besøk av enda flere bedrifter som skal avholde bedriftspresentasjon for elevene ved NTNU Handelshøyskolen. Dette gleder vi oss masse til.

Nyheter