Februar 2023

En ny måned er over og februar har vært en spennende og innholdsrik måned for Næringslivsutvalget. Februar har bestått av en god del bedriftspresentasjoner, kick-off og planlegging av tiden fremover. Alle undergruppene er godt i gang med vårens arbeid. 

Karrieredagsstyret

Det nye karrieredagsstyret har kommet godt i gang med planleggingen av Karrieredagen 2023. Denne gjengen gleder seg masse til å invitere mange spennende bedrifter og flinke foredragsholdere til NTNU Handelshøyskolen den 28. september 2023.  

Bedriftspresentasjoner

I februar har vi arrangert mange bedriftspresentasjoner for studentene ved NTNU Handelshøyskolen. Bedriftene som har tatt turen innom skolen for å inspirere oss studenter er: Sparebank 1 SMN, Nordea, Admento, RSM, Finansforbundet og Riksrevisjonen. Alle presentasjonene har vært veldig spennende og lærrerike, og det har vært bra oppmøte på alle. I tillegg har det vært middag og mingling med bedriftene etter presentasjonen. Dette gjør at vi som studenter har mulighet til å bli litt kjent med de ansatte i ulike bedrifter, samtidig som man tilfredsstiller studentbudsjettet ved å få gratis middag. 

Sosialt opplegg

I februar ble det arrangert kick-off for utvalget i regi av HR/Event-gruppen. Det var først hybel til hybel, og her fikk man møtt mange fra de ulike gruppene i Næringslivsutvalget og bli kjent gjennom ulike konkurranser og leker. Etter hybel til hybel dro vi videre på skolebaren, Tøhnna. Alt i alt var det en veldig morsom dag hvor alle koste seg. 

Februar har vært en bra måned med mye spennende opplegg både sosialt og faglig. I tiden fremover vil det bli arrangert flere bedriftspresentasjoner her på NTNU Handelshøyskolen. I tillegg er det planlagt flere sosiale forekomster de neste månedene, som vi gleder oss masse til.

Nyheter