Januar 2023

Her i Næringslivsutvalget er vi allerede godt i gang med semesteret. I november ble det valgt ut nytt styre, og de har i januar startet for fullt med sine arbeidsoppgaver. Denne måneden har i hovedsak bestått av å komme i gang med nye arbeidsoppgaver i tillegg til at vi har hatt et par bedriftspresentasjoner. Det er mye planer for tiden fremover, både med tanke på spennende bedriftspresentasjoner, sosialt opplegg og planlegging av karrieredagen. 

Nytt NU-styre

I høst ble det nye styret som skal lede Næringslivsutvalget i 2023 valgt ut. Styremedlemmene er allerede godt i gang med de ulike oppgavene, og vi ser fram til et år med denne flotte gjengen i spissen. I januar ble det avholdt allmøte for medlemmene i Næringslivsutvalget hvor man fikk høre om planene for vinteren/ våren. Denne måneden ble det også valgt ut nytt Karrieredagsstyre som skal planlegge og arrangere Karrieredagen den 28. september 2023. Vi har veldig tro på denne gjengen, og gleder oss til å se hva de får til i år. 

Bedriftspresentasjoner

I januar har det blitt avholdt tre bedriftspresentasjoner. Både EY, Aider og BDO har holdt presentasjon for studentene på NTNU Handelshøyskolen. Alle tre har vært veldig spennende og interessante, og etter presentasjonene har det vært matservering hvor man også har mulighet til å møte de ansatte i bedriftene og høre om deres arbeidshverdag. I tiden fremover vil det være mange flere bedriftspresentasjoner som vi gleder oss veldig til. 

Allerede nå til helgen arrangeres kick-off for Næringslivsutvalget. Her blir det først hybel-til-hybel før kvelden avsluttes på skolebaren, Tøhnna. I tillegg vil det vil det foregå masse annet sosialt opplegg i tiden fremover, i tillegg til flere bedriftspresentasjoner, foredrag, kurs og mer.

Nyheter