November 2022

November er over, og eksamensperioden er i gang for fullt. Næringslivsutvalget har hatt en litt roligere måned uten bedriftspresentasjoner, for å kunne fokusere på skolearbeid og eksamensforberedelser. PwC var likevel en tur innom Handelshøyskolen på stand for å dele ut litt eksamensmotivasjon og tipse studentene om deres muligheter innenfor bedriften. I november har Næringslivsutvalget avholdt sitt årlige julebord i tillegg til å planlegge julekalender for kommende måned.

Julebord

Tidlig i november ble det avholdt julebord på skolebaren, Tøhnna, i regi av Event- gruppen. Her ble det servert deilig julemiddag, taler fra årets og neste års styre og kåringer for medlemmene som har utmerket seg litt ekstra. I tillegg fikk vi besøk av nissen som kom med julegaver til alle sammen. Dette ble en veldig hyggelig kveld hvor alle koste seg og kom i ordentlig julestemning!  Julebordet ble en veldig fin avslutning på dette semesteret i Næringslivsutvalget.

Julekalender

I desember er det tradisjon for Næringslivsutvalget å lage en julekalender på instagram for å gi en liten motivasjonsboost til studentene. Her vil det bli lagt ut fem ulike konkurranser hvor man kan vinne flotte premier som gjør eksamenshverdagen litt hyggeligere. 

Året som har gått har vært veldig spennende og innholdsrikt for Næringslivsutvalget. Årets styre og samtlige medlemmer har gjort en kjempebra jobb med å arrangere bedriftspresentasjoner, planlegge sosialt opplegg som faller i smak for alle, og arrangere tidenes Karrieredag. I tiden fremover er det for det meste eksamensforberedelser på planen, før det kommer en etterlengtet og vel fortjent juleferie. Vi gleder oss masse til fortsettelsen og til å se hva det nye året har å by på. Lykke til med alle eksamener og GOD JUL fra alle oss i Næringslivsutvalget!!

Nyheter