Oktober 2022

En ny måned er over, og oktober har bydd på mye spennende for Næringslivsutvalget. Denne måneden har vi avholdt de siste bedriftspresentasjonene for semesteret, vært på hyttetur og valgt ut nytt styre for det kommende året.

Nytt styre

I midten av måneden ble det avholdt generalforsamling hvor de nye lederne for de ulike utvalgene på NTNU Handelshøyskolen ble valgt ut av linjeforeningen. Her fikk også Næringslivsutvalget ny leder for 2023. Vi har æren av å gratulere Sara Ulset som ny leder og vi gleder oss masse til å se hva denne flotte dama har å by på av nye innspill og ideer. Vår kjære tidligere leder Alexander har gjort en kjempegod jobb, og Sara har derfor store sko å fylle. Vi har stor tro på at det kommer til å gå helt smertefritt, hvertfall med god kompetanseoverføring fra Alexander og resten av Næringslivsutvalget i ryggen. 

I tillegg ble det i slutten av måneden avholdt internvalg i Næringslivsutvalget for å finne ut hvem som skulle sitte i styret sammen med Sara. Alle virker supermotiverte og vi gleder oss masse til å se hvordan det kommende året blir med denne flotte gjengen i spissen. I tillegg må vi takke for det supre styret vi har hatt nå i 2022, og vi er veldig stolt over alt denne gjengen har bidratt med og fått til!!

Det nye styret består av:

Leder: Sara Ulset

Nestleder/ leder for bedriftsgruppen: Helene Riset

PROMO- leder: Ferdinand Misund

Karrieredagsleder: Jon Eldholm

Markedsføringsansvarlig: Maria Kristina Kobbevik

HR/ Event ansvarlig: Ingunn Tofthagen

Økonomiansvarlig: Selma Tyldum

Hyttetur

Et av høstens store høydepunkter for Næringslivsutvalget er den årlige hytteturen. Den ble like vellykket i år som tidligere, og Event- leder, Hedda og hele resten av HR/ Event- gruppen har gjort en super jobb med å planlegge tidenes hyttetur. Vi leide Gjenvollhytta på Klæbu og var her en hel helg hvor det var mye forskjellig opplegg hver dag. Alle koste seg masse på hyttetur med morsomme konkurranser, taler, mat og annet bra opplegg for å innvie de nye medlemmene, samt styrke samholdet mellom nye og gamle medlemmer. Alt i alt var hytteturen en kjempesuksess, og vi gleder oss til mer sosialt opplegg med den flotte gjengen som representerer Næringslivsutvalget.

Bedriftspresentasjoner

I oktober har Næringslivsutvalget avholdt høstens siste bedriftspresentasjoner. Det har vært hele 6 bedpresser denne måneden, av henholdsvis: Riksrevisjonen, PWC, Finansforbundet, Handelsbanken, Deloitte og Aider. PWC hadde et svært lærerikt excelkurs, mens Finansforbundet hadde et jobbsøkerkurs hvor de delte tips og triks for å få søknaden til å glitre i bunken. De andre bedriftspresentasjonene har gitt et supert innblikk i hva bedriftene holder på med, og hva de ønsker av oss som studenter. Etter presentasjonene har det vært matservering, enten på skolen eller på restauranter som Sabrura og Hector hvor man har kunnet få mer innsikt i jobbhverdagen hos bedriftene, samt sosialisere seg med de ansatte og andre studenter. 

Alt i alt har oktober bydd på mye bra opplegg både faglig og sosialt. Til helga arrangeres julebord for NU, som blir høstens siste sosiale sammenkomst før eksamensperioden står for tur. Vi gleder oss masse til fortsettelsen i Næringslivsutvalget og til å ta i mot det nye styret det kommende året.  

Nyheter