September 2022

Høstsemesteret er godt i gang, og det er vi i Næringslivsutvalget også. September har vært en travel måned hvor vi først og fremst har rekruttert nye medlemmer, holdt flere bedriftspresentasjoner, hatt en del sosialt opplegg med utvalget og arrangert Karrieredagen.

Rekruttering

Året startet med å rekruttere nye medlemmer til vårt flotte utvalg. Næringslivsutvalget var også i år et populært utvalg og det var mange søkere. Det ble dermed avholdt intervjurunder for å plukke ut engasjerte og flinke medlemmer. De nye medlemmene var alle veldig kvalifiserte, og vi gleder oss til å ta i mot nye innspill og ideer for å skaffe gode forbindelser mellom næringslivet og NTNU Handelshøyskolen. Vi vil dermed ønske alle nye medlemmer i NU velkommen, og gleder oss til å alt året har å by på.

Etter rekrutteringsprosessen arrangerte HR/ Event et kickoff for at nye og gamle medlemmer skulle bli kjent. Først møttes hele utvalget på Trondheim Arena hvor det var ulike leker og konkurranser som laser- tag, wipe- out og sumobryting. Dette falt veldig i smak, så vi måtte selvfølgelig ha litt opplegg på kvelden også. Her ble undergruppene i utvalget samlet hver for seg for å gjennomføre en del ulike oppgaver, før vi senere møttes på skolebaren Tøhnna. Her var det ulike konkurranser mellom undergruppene. Dette ble en veldig hyggelig dag for å innvie de nye medlemmene, og kickstarte det nye året i NU.

Karrieredagen

Årets høydepunkt for Næringslivsutvalget ble arrangert i slutten av september. Dette var selvfølgelig Karrieredagen. I år ble Karrieredagen arrangert den 29. september og Karrieredagsstyret hadde planlagt en kjempebra dag med foredrag, masse bedrifter på stands og en super karrieredagsbankett på kvelden. Foredragsholderne var Thomas Giertsen, Guri Melby og Eldar Rønning, og de hadde alle spennende og motiverende foredrag om arbeidslivet og karrieren deres. I tillegg hadde bookingansvarlige i styret booket hele 30 bedrifter som sto på stands i vrimla. Her var det masse konkurranser og mye engasjement både fra bedriftene og studentene. På kvelden dro vi videre til Frimurerlogen for en super bankett med 2 retters middag, drinker og underholdning fra Rasmus Wold og Jonna Støme, som i siste liten steppet inn for Jonis Josef. Alt i alt var det en veldig vellykket dag, som endte med en etterfest på Studio 26 hvor man endelig fikk bevegd litt på dansefoten. Karrieredagsstyret har gjort en super jobb med planlegging og organisering av dagen, noe som resulterte i en kjempefin og innholdsrik dag.

Bedriftspresentasjoner

Høstens bedriftspresentasjoner er også godt i gang. Til nå har vi hatt bedriftspresentasjon med Sparebank 1, NBIM, BDO, EY, RSM, KPMG og Grant Thornton. Alle bedpressene har vært interessante og lærerrike. Noen av bedpressene har blitt avholdt på skolen med matservering ute i vrimla etter presentasjonen, mens andre har foregått på deres kontorer og man har deretter dratt ut for å spise. Bedriftspresentasjonen har falt veldig i smak så langt, og vi gleder oss til de neste som avholdes i oktober.

September har vært en veldig spennende og innholdsrik måned, og vi gleder oss til å se hva oktober og resten av semesteret har å by på! Nå til helgen skal vi på seminarhelg på Gjenvollhytta sammen med hele Næringslivsutvalget. I tillegg blir det mye annet opplegg fremover som bedpresser, bedpresspils og mye annet sosialt og faglig opplegg.

Nyheter