April 2022

April har i hovedsak bestått av en lang og velfortjent påskeferie, i tillegg til en god del eksamenslesing. I kjent stil har NU arrangert påskekonkurranser før påskeferien hvor det blant annet var påskeeggjakt, påskerebus og påskedikt. I mai og juni er det eksamensperiode på agendaen før vi alle gleder oss til sommerferie, og et nytt semester.

I starten av april hadde markedsføringsgruppen planlagt påskekonkurranser som foregikk på instagram. I disse konkurransene var det fine premier som hjalp med å holde motivasjonen oppe helt frem til påskeferien. Påskekonkurransene falt godt i smak og det var stort engasjement på alle tre. 

Påskeferien ble brukt til å lade opp til siste innspurt av semesteret før alle studentene stikker hjem til en velfortjent sommerferie. Etter ferien har det stort sett gått i eksamenslesing, og skolen er fylt opp fra tidlig om morgenen til sent på kvelden med alle de flinke studentene på NTNU Handelshøyskolen. Vi gleder oss alle masse til å få levert det siste av innleveringer, få unnagjort eksamener og ta ferie med god samvittighet.

I tiden fremover er det ikke så mye annet enn eksamenslesing på agendaen, så dette blir det siste nyhetsbrevet dette semesteret. Men vi gleder oss allerede til et nytt semester med nye spennende bedriftspresentasjoner og opplegg som kommer til å skje her i NU. I tillegg gleder vi oss veldig til rekruttering av nye medlemmer til Næringslivsutvalget. Vi ønsker dermed alle masse lykke til med eksamener, og god sommer når den tid kommer hilsen alle oss i NU!! 

Nyheter