Mars 2022

Enda en måned er over, og mars har vært nok en spennende og innholdsrik måned for Næringslivsutvalget. Skolen begynner å fylle seg opp tidlig om morgenen, og til langt ut på kvelden og det er tydelig at det begynner å nærme seg eksamener. Men før den tid er det påske, og vi i NU har planlagt påskekonkurranser som vil foregå på instagram hvor man kan vinne masse bra premier. Denne måneden har vi i tillegg avholdt vårens siste bedpresser, noe som selvfølgelig måtte feires med en real cava- søndag!

Bedriftspresentasjoner

I mars har vårens siste bedriftspresentasjoner blitt gjennomført. De bedriftene som har holdt presentasjon for studentene på Handelshøyskolen i mars er Orkla, Norfund, Novacura Norge, Eika- gruppen og Sparebank 1. Alle bedriftspresentasjonene har vært veldig interessante og læringsrike, og vi er veldig stolte av hvor mange bedriftspresentasjoner som har blitt gjennomført denne våren. Dette er selvfølgelig takket være den gode jobben bedriftsgruppen har gjort. I tillegg har bedriftene vært veldig engasjerte og kommet med mye gode innspill for å inspirere studentene og komme med et lite avbrekk i studiehverdagen. Alt i alt har bedriftspresentasjonene gått utrolig bra denne våren, og vi er veldig takknemlige for alle bedriftene som har kommet for å holde foredrag for oss, og stilt opp med gratis middag. 

Bedriftsgruppen er ferdig med ringerunder til ulike bedrifter 1. april og da åpner også bookingportalen for høstens bedriftspresentasjoner. Vi gleder oss derfor masse til fortsettelsen og til å møte på nye bedrifter med spennende foredrag til høsten.

Sosialt opplegg

Ettersom alle bedriftspresentasjonene nå er ferdige og fullførte for denne gang så måtte det selvfølgelig feires. Vår kjære event- gruppe planla en tur til Barmuda på cava- søndag i slutten av måneden, noe som levde opp til forventningene. I tillegg ble Vinterkonferansen, et annet studentutvalg på NTNU Handelshøyskolen, med på denne dagen, noe som også var veldig koselig. 

I tiden fremover står eksamensperioden på agendaen, men før den tid så kommer påskeferien. I forbindelse med påsken vil det foregå flere ulike påskekonkurranser med blant annet påskeeggjakt, påskenøtter og rebus uken før ferien hvor man kan vinne godis og annen snacks for å hjelpe med å holde motivasjonen oppe. Vi vil derfor ønske alle sammen en riktig god påske fra alle oss i Næringslivsutvalget!

Nyheter