Februar 2022

Februar er over og vi i NU har hatt en innholdsrik og spennende måned. Måneden har bestått av mange bedriftspresentasjoner, mye sosialt opplegg innad i NU og planlegging av tiden framover. Endelig har Norge og Trondheim åpna igjen, og det har betydd at Næringslivsutvalget har kunnet møttes fysisk både til bedriftspresentasjoner og sosiale begivenheter.

Karrieredagsstyret

I starten av året ble det bestemt hvem som skulle styre Karrieredagen for 2022. Det nye karrieredagsstyret er allerede godt i gang med planleggingen av årets høydepunkt, og denne gjengen gleder seg masse til å invitere mange bedrifter og flinke foredragsholdere til NTNU Handelshøyskolen den 29. september 2022. 

Bedriftspresentasjoner

I februar har vi endelig kunne avholdt fysiske bedriftspresentasjoner igjen, noe som har vært veldig lærerikt og gøy. Det har vært hele 7 bedriftspresentasjoner i februar, hvor de fleste har blitt avholdt fysisk i tillegg til at mange av bedriftene har tatt oss med på middag etter presentasjonen. Det er noe vi studentene har satt stor pris på for da kan vi bli bedre kjent med de ansatte i bedriftene, i tillegg til at vi får gratis middag noe som kommer godt med i studentbudsjettet. 

De bedriftene som har hatt presentasjon for studentene på NTNU Handelshøyskolen i februar er: Aider, PwC Trondheim, Handelsbanken, Admento, EY, Riksrevisjonen og Deloitte. Alle bedriftspresentasjonene har vært veldig spennende og lærerike, og det har vært stort engasjement og oppmøte på alle. I tillegg har det vært en del konkurranser hvor man kan vinne blant annet gavekort på flere av presentasjonene.

Sosialt opplegg

Denne måneden har det endelig vært lov å møtes fysisk igjen, så NU har hatt flere arrangementer i februar. Kick- offet som skulle vært arrangert i januar ble flyttet til februar og dette var en veldig morsom dag. Event hadde planlagt en kjempebra dag som startet på Trondheim arena hvor vi ble delt inn i lag og spilte lasertag, kanonball og wipe- out. På kvelden var det hybel til hybel, og her fikk man møtt mange fra de ulike gruppene i Næringslivsutvalget og bli kjent gjennom ulike konkurranser og leker. Alt i alt var det en veldig morsom dag med mye forskjellig opplegg som falt i smak hos alle. 

I slutten av februar planla Event- gruppen NU Jävlar. Dette var et morsomt opplegg hvor man først møttes i de ulike undergruppene i NU før man så dro videre til skolebaren på NTNU Handelshøyskolen, Tøhnna. Her var det ulike konkurranser og opplegg med afterski- tema. Event- gruppen har igjen planlagt et superbra arrangement som alle koste seg masse med. 

Alt i alt har februar vært en innholdsrik måned med mye spennende opplegg både faglig og sosialt. I månedene fremover vil det være flere bedriftspresentasjoner som vi gleder oss masse til. I tillegg vil det foregå sosialt opplegg for Næringslivsutvalget, noe som alltid faller i smak. 

Nyheter