Januar 2022

Nytt år og nytt semester er allerede godt i gang, også her i Næringslivsutvalget. Det nye styret har allerede kommet i gang med alle arbeidsoppgaver, og det har i tillegg blitt gjennomført flere bedriftspresentasjoner i januar- måned. Det er mye planer for resten av vinteren og ut mot våren, både med tanke på flere bedriftspresentasjoner, sosiale forekomster innad i utvalget, planlegging av karrieredagen og mye annet spennende opplegg. 

Nytt NU- styre

Tidligere i høst ble det valgt ut et nytt styre som skal lede Næringslivsutvalget i 2022. Styremedlemmene er godt i gang med alle arbeidsoppgaver og ser ut til å passe veldig godt i lederrollene. Vi ser veldig frem til et innholdsrikt og morsomt år, med denne fine gjengen i spissen. 

Bedriftspresentasjoner

Det har allerede blitt gjennomført flere av vinterens spennende bedriftspresentasjoner. Begge disse har foregått digitalt ettersom korona har gjort det vanskelig å kunne møtes fysisk. Vi gleder oss derfor veldig til å kunne gjennomføre de neste bedriftspresentasjonene ettersom det nå er lov å ha fysiske presentasjoner.

Både BANE NOR og BDO har hatt digitale bedriftspresentasjoner i januar, og disse har vært veldig spennende og interessante til tross for at de ikke har kunnet gjennomføres fysisk. De ansatte i bedriftene har holdt teams- møter hvor de har forklart hva de holder på med i bedriftene og hvordan de arbeider. I tillegg har det vært konkurranser og utdeling av gavekort hos blant annet foodora til glede for studentbudsjettet. 

Sosialt opplegg

I starten av januar var det planlagt et kick-off for medlemmene i NU, men på grunn av koronasituasjonen ble dette utsatt til senere. Derfor gleder vi oss veldig til å endelig kunne samles igjen, og ser fram mot kick- off og andre sosiale begivenheter som allerede er planlagt for februar.

Koronapandemien har satt en liten stopper for fysisk opplegg i januar, både i skolesammenheng men også for oss i NU. Måneden som har gått har bestått av digitale bedriftspresentasjoner, nye oppgaver for det nye NU- styret og planlegging av tiden fremover. Vi gleder oss veldig til å kunne møtes fysisk igjen, både innad i utvalget men også å møte bedrifter fysisk.

Nyheter