November 2021

Enda en måned er over, og eksamensperioden er for fullt i gang. Lesesaler og arbeidsplasser blir fylt opp tidlig på morgningen, og tømmes ikke før seint på kvelden. Årets eksamener er en blanding av skoleeksamener og hjemmeeksamener, noe som er både fint og skummelt. Mange av studentene på Handelshøyskolen har ikke hatt skoleeksamener før, så det blir for mange spennende å teste ut hvordan dette fungerer. I november har NU valgt nytt styre for det kommende året, i tillegg til at årets siste bedriftspresentasjoner har blitt gjennomført. Vi har også hatt et siste sosialt arrangement denne høsten, og dette var det årlige julebordet for Næringslivsutvalget. 

Nytt styre

I starten av måneden ble det avholdt internvalg for å velge ut et nytt styre for NU til det kommende året. Det var mange flinke kandidater som stilte til valg, med mye gode ideer for hvordan man kan gjøre utvalget enda bedre. Det ble valgt ut et nytt styre som virker engasjerte og motiverte til å ta over lederrollene. Neste års styre vil få god hjelp og opplæring fra årets styre, så vi har stor tro på at de vil gjøre en kjempebra jobb.

Neste års styre består av:

Leder: Alexander Engebretsen

Nestleder: Madelene Stoltenberg

PROMO- leder: Ingvild Grong

Økonomiansvarlig: Kaja Willums T. Holo

Karrieredagsleder: Martin Hansen Lund

Markedsføringsansvarlig: Tirill Tjensvoll

Event/ HR- leder: Hedda Sølvberg

IT- leder: Tonje Kolåseter

Bedriftspresentasjoner

I november hadde NU årets siste bedriftspresentasjon. Dette var med PwC revisjon Trondheim hvor de inviterte til åpen kveld på kontoret deres her i byen. Denne bedriftspresentasjonen ga mulighet til å snakke med de ansatte i bedriften for å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i PwC. Det var også servering av middag, noe som kommer godt med og studentene setter stor pris på nå i eksamensperioden. Alt i alt en hyggelig og lærerik bedriftspresentasjon.

Julebord

I starten av november ble årets julebord avholdt på skolebaren på Handelshøyskolen i regi av event- gruppen. Her ble det servert deilig julemiddag, taler fra årets og neste års styre og kåringer for medlemmene som har utmerket seg litt ekstra. I tillegg fikk vi besøk av nissen som kom med julegaver til alle sammen. Dette ble en veldig hyggelig kveld hvor alle koste seg og fikk en ordentlig avslutning på dette semesteret i NU.

Den neste måneden innebærer for det meste eksamenslesing og eksamener, og NU har bestemt seg for å ha en julekalender på instagram i år som i fjor for å gi en liten motivasjonsboost til studentene. I julekalenderen vil det være konkurranser og utfordringer hvor man kan vinne flotte premier som gjør eksamenshverdagen litt hyggeligere. November har vært en innholdsrik og til tider stressende måned med tanke på eksamensforberedelser. Vi gleder oss likevel til å ta fatt på årets siste måned og ser fram mot et nytt semester med vårt nye styre i Næringslivsutvalget.

Nyheter