Oktober 2021

Oktober måned går mot slutten, og vi i Næringslivsutvalget ser tilbake på en innholdsrik og spennende måned både sosialt og faglig. De nye medlemmene har kommet godt i gang med de ulike arbeidsoppgavene innad i undergruppene. Oktober har vært en måned med ulike begivenheter som blant annet bedriftspresentasjoner, valg av ny NU- leder og sosiale forekomster innad i utvalget.

Ny NU- leder

Oktober er måneden der det avholdes generalforsamling for linjeforeningen, STØH, på Handelshøyskolen. Her ble det valgt hvem som skulle ta over det store ansvaret med å lede Næringslivsutvalget det neste året, og overta stafettpinnen fra vår kjære tidligere leder, Mathias. Vi har æren av å gratulere Alexander Engebretsen som ny leder i NU, og gleder oss til å se hva vi kan få til med denne karen i spissen. Alexander har et stort ansvar over seg, men med hjelp fra tidligere leder og med resten av utvalget i ryggen, har vi troen på at han skal klare dette ansvaret på strak arm.

Bedriftspresentasjoner

I oktober har vi hatt tre  bedriftspresentasjoner på Handelshøyskolen. Både Deloitte, EY og DNB har hatt presentasjoner, og det har vært bra engasjement og oppmøte på alle tre. På bedriftspresentasjonen med Deloitte var det i tillegg middag på Den Gode Nabo etter presentasjonen. Vi har i oktober kunne avholdt alle bedriftspresentasjonene fysisk, til glede for både studentene og foredragsholderne som gjør det enklere å få et innblikk i og kontakt med bedriftene.

Vinkveld

I slutten av måneden planla Event- gruppen en vinkveld for hele det flotte utvalget. Her møttes vi først i mindre grupper hvor det ble avholdt quiz med premie til vinnerne. Etter quiz dro vi videre til Lille London, og til slutt til ekte cavasøndag på Heidis. Dette ble en veldig hyggelig kveld hvor hele utvalget koste seg med quiz, vin og god stemning.

Oktober har bydd på mye bra for Næringslivsutvalget med bedriftspresentasjoner, ny leder og sosiale begivenheter. I starten av november vil det bli bestemt hvem som skal hjelpe Alexander med å styre Næringslivsutvalget det kommende året. Vi i NU ser fram mot november og hva denne måneden har å by på, som blant annet julebord og nytt NU- styre. 

Nyheter