September 2021

Semesteret er allerede godt i gang, og det er også Næringslivsutvalget. September har vært en travel måned både med tanke på rekruttering av nye medlemmer, sosiale arrangementer, bedriftspresentasjoner og selvfølgelig Karrieredagen. Måneden har vært en spennende og innholdsrik med mye opplegg både faglig og sosialt.

Rekruttering

Året startet med en omfattende prosess med å rekruttere nye medlemmer til årets Næringslivsutvalg. Næringslivsutvalget var også i år et populært utvalg med mange søkere, og det ble holdt intervjurunder for å plukke ut nye medlemmer som kunne bidra med nye innspill og impulser. Det ble plukket ut hele 31 nye og kvalifiserte medlemmer til utvalget som er klare til å ta jobben med å skape gode relasjoner mellom studentene på NTNU handelshøyskolen og næringslivet. Vi vil dermed ønske alle nye medlemmer i NU velkommen!

Etter å ha rekruttert mange nye og motiverte medlemmer, måtte året selvfølgelig kickes i gang med et heftig kickoff. Undergruppene i utvalget møttes først for å bli kjent innad i gruppen, før vi så dro videre til Frimulosjen for å møte resten av utvalget.  

Neste sosiale begivenhet var den årlige hytteturen, som vi i år heldigvis fikk gjennomført. Hytteturen startet litt småproblematisk med at det ble beregnet litt for få sengeplasser. Etter en liten kjøretur til jysk ble det kjøpt inn mange nye luftmadrasser, slik at alle medlemmene fikk sin egen sengeplass. Event-gruppen hadde planlagt en kjempebra hyttetur med masse spennende opplegg, rebuser, mat, taler og innvielse av nye medlemmer.

Karrieredagen

September er som sagt en travel måned for NU, og det mye på grunn av høydepunktet; Karrieredagen. Karrieredagsstyret under regi av karrieredagsleder, Tale, har gjort en fantastisk jobb med å få gjennomført dette. I år fikk vi heldigvis hatt en fysisk karrieredag som ble gjennomført som normalt, og styret klarte å booke hele 28 (!) bedrifter til stands ute i vrimla. Her fikk studentene prate med bedriftene, delta i konkurranser og få et innblikk i næringslivet. I tillegg har karrieredagsstyret fått leid inn tre flinke foredragsholdere som fortalte om arbeidslivets mange utfordringer. Det ble også avholdt en bankett på kvelden med tre- retters middag og underholdning. Alt i alt ble karrieredagen en svært vellykket dag, takket være all innsatsen karrieredagsstyret har lagt ned. 

Bedriftspresentasjoner

Gjennom september-måned har vi også arrangert flere bedriftspresentasjoner. Noen har blitt gjennomført digitalt, men de fleste har vært fysiske. Det har vært utrolige spennende presentasjoner, og til studentenes glede har det blitt servert gratis mat på flere av dem. Bedriftene som har holdt presentasjon gjennom måneden er: Norges Bank og NBIM, BDO, Sparebank 1 SMN, Blått kompetansesenter, Folketrygdfondet og RSM.

September har vært en spennende og innholdsrik måned, og vi gleder oss til å se hva oktober og resten av semesteret har å by på!

Nyheter