Mars 2021

På et blunk hadde plutselig mars også passert, og vi er klare for en ny månedsoppdatering!

Bedriftspresentasjoner

Denne måneden har bestått av vinterens to siste bedriftspresentasjoner. Allerede 3. mars hadde PwC utrolig lærerikt nybegynnerkurs i Excel. Dette var attraktivt for studentene, og billettene ble revet vekk. Det var med andre ord vellykket, og vi håper at vi får til noe lignende i framtiden!
 
Neste og vinterens aller siste presentasjon ble holdt av Deloitte. Her fikk vi lære mer om Deloitte og hvilke karrieremuligheter de kan tilby. I tillegg fikk de første hundre deltakerne et gavekort på Foodora, og en heldig vinner av en Q&A fikk Apple Airpods Pro som premie.

Sosialt

Endelig fikk vi samlet NU-gjengen for litt festligheter. Den flinke event-gruppa arrangerte en utrolig hyggelig kveld for å feire vinterens vel gjennomførte bedriftspresentasjoner. Vi møttes på Lille London, hvor kvelden var fylt av taler, sang og drikke. Kvelden ble med andre ord svært vellykket og ordentlig gjennomført med henhold til korona-restriksjonene.

Påske

I slutten av måneden har NU prøvd å skru opp påskestemningen på skolen før studentene vender snuten hjem til påskeferie. Vi har hatt både påskequiz, påskeeggjakt og påskenøtter, med mange fine premier i vinnerpotten.

Med det sier vi oss godt fornøyde med denne måneden, og ønsker alle en god påske!

Nyheter