Februar 2021

Brått var februar måned også forbi og vi har flere spennende oppdateringer om både styrevalg innad i utvalget og en hel rekke gjennomførte bedriftspresentasjoner.

Karrieredagsstyre

I midten av måneden ble endelig det nye KD-styret komplett. Styret består nå av Tale som har tatt over stafettpinnen som leder, samt 8 flinke og motiverte medlemmer som skal ha ansvar på hvert sitt område. De er allerede er godt i gang med arbeidet og ser frem mot Karrieredagen 2021. Vi har stor tro på at denne gjengen klarer å skape en utmerket dag og vi gleder oss allerede!

KD-Leder

Tale Liaaen

 • Økonomiansvarlig/Nestleder: Marie Larsen Høie
 • Bookingsansvarlige: Fredrik Steinsbu Wasberg og Adrian Holth
 • Sponsoransvarlig: Jenny Marie Skinnemoen
 • Arrangementansvarlig: Albert Giverin
 • Programansvarlig: June Ødegård Lyngstad
 • Markedsføringsansvarlige: Elene Espenes Tjoland og Jonas Fiva Sletten

Bedriftspresentasjoner

Februar har vært fullspekket med spennende bedriftspresentasjoner med Skatteetaten som startskudd, etterfulgt av Accenture, Sparebank 1, TOBB og EY. De som har deltatt har fått blitt kjent med de ulike bedriftene og fått vite hvilke tilbud og karrieremuligheter man som en student har hos de forskjellige. Man har fått bryne seg på oppgaver, og deltatt i konkurranser med spennende premier.

Det er gleder oss å se at bedriftene trår til med kreative løsninger for å kunne gjennomføre til tross for at vi er i en tid med store begrensninger. Bedriftspresentasjonene har blitt gjennomført gjennom Teams og Zoom, samt en digital workshop med Accenture og en Walk & Talk med Sparebank 1 SMN.

Samtlige bedriftspresentasjoner har med andre ord vært utrolig spennende og lærerike, og det er ikke noe man bør gå glipp av. Nå er det ikke lenge til alle vinterens planlagte bedriftspresentasjoner er gjennomført, så nå gjelder det å melde seg på og delta på de gjenstående.

 • Finansdepartementet
 • Bane NOR
 • Skatteetaten
 • Accenture
 • Sparebank 1
 • DNB
 • Boligbyggelaget TOBB
 • EY
 • Excelkurs med PWC
 • Deloitte

Nyheter