November 2020

November er over og eksamensperioden er godt i gang. Årets eksamensperiode er ganske lik til tross for at det ikke gjennomføres noen skoleeksamener i år. Skolen fylles raskt oss tidlig om morgningen og kampen om plassene kan til tider være hard. NTNU har tatt smittevern på alvor og halvparten av leseplassene er tatt bort for å holde meteravstanden. Likevel er det for oss studenter er relativt normal eksamensperiode. Det føles naturlig å bytte ut fest og fyll med lesesal.

Rom og utstyr - Gunnerusbiblioteket - UB - NTNU

November måned startet med at NU valgte nytt internstyre hvor mange engasjerte og flinke kandidater stilte til valg. Representantene som ble valgt ut virker motiverte og ved hjelp av det gamle styret skal de videreføre NU i året som kommer.

Neste års styre vil bestå av følgende:

Leder: Mathias Vindal

Nestleder: Sara Charlotte Engedal

PROMO- leder: Ane Bakken

Økonomiansvarlig: Jonas Aasvik

Karrieredagsleder: Tale Liaaen

Markedsføringsansvarlig: Marie Haverstad Torgersen

Event/HR- leder: Herman Øistad Ruud

IT- leder: Victor Tingstad

Mia og Event gjorde nok en gang en super jobb med å få gjennomført et julebord i coronastyle. Til tross for en meter avstand, var god mat, bra folk og litt drikke i glasset alt vi trengte for å få gjennomført et flott julebord også i år.

Ellers prøver vi å holde motet oppe og gjennomføre ting slik vi pleier på enten normal eller alternativ måte. Det er dermed lagt mye vekt på å gjennomføre en god kalender i år. Et avbrekk i eksamensperioden med litt utfordringer og konkurranser er viktig for oss. Det er heller ikke en ulempe at premiene i år er tatt til et nytt nivå.

Fremover fokuserer vi på å knytte kontakt med nye og gamle bedrifter. Å kunne tilby alternativ bedriftspresentasjoner neste halvår står høyt på ønskelisten.

Nyheter