Oktober 2020

Nok en måned er gått og coronasituasjonen i Trondheim har begynt å tilspisse seg.Dette påvirker livene våre privat, men også mye NTNU handelshøyskolen og i næringslivsutvalget. Vi har i år ikke fått hatt fysiske bedriftspresentasjoner som vi pleier. Dette har krevd nytenkning fra bedriftene og resultatene har vært overraskende positive.Mat har blitt byttet ut med kule, og «eksklusive» premier, hvor vinneroddsen har vært relativt høy. Dette har skapt høyt engasjement og omtale blant elevene.

Vi har i år hatt besøk av følgende bedrifter:

SpareBank 1 SMN m/regnskapshuset

BDO

Deloitte

EY

Norges bank med sentralbankvirksomhet og oljefondet

PWC

I oktober holdes det også STØH- valg på NTNU Handelshøyskolen. Her velges ny NU- leder. I år har vi æren av å gratulere Mathias Vindal som ny leder i NU. Ansvaret her er stort, likevel har vi troen på at dette er en jobb Mathias vil gjøre utmerket og at tidligere leder Jacob vil hjelpe han på veien.

Denne høsten har vi hatt fokus på å få en enda mer aktiv jobbportal, dette skal være et nyttig verktøy for bedriftene å nå studentene og for studentene i jakten på fulltidsjobber etter studie, internships og sommerjobber eller deltidsjobber.

Avslutningsvis har vi i dessverre ikke fått ha mye sosialt innad i vervet pga. Coronarestreksjoner. Styret har en klar enighet om at oppfordringer fra myndighetene skal holdes og ingen sjanser skal tas. Likevel har vi fokus på å ta vare på hverandre og holde oss friske.

Nyheter