Oktober 2019

Oktober måned går nå mot slutten og vi i Næringslivsutvalget er klar for november. I år har vi laget vårt eget Movemberlag, så gutta er klar for å spare bart for en god sak.

Ellers har årets siste bedriftspresentasjoner blitt gjennomført med Handelsbanken, Reitan gruppen og Traniee Innlandet. Vi vil takke alle bedriftene som har kommet på besøk, hele veien til handelshøyskolen, for det flotte samarbeid og vi håper at vi ses igjen neste høst. Kvaliteten på presentasjonene har i år vært høye og vi kan på vegne av elevene fortelle at disse bedriftene virkelig har satt seg selv opp på listen vår over aktuelle fremtidige arbeidsgivere.

Oktober er videre måneden hvor nytt valg på skolen og innad i NU finner sted. Under Støh-valget gikk Jacob seirende ut som ny leder i NU. Dette ser vi frem til og har troen på at han kommer til å gjøre en utmerket jobb. Han skal trolig nok ikke styre alt alene, og fikk gjennom internvalg i NU et nytt styre. Disse er klar for å ta nye utfordringer på strak arm og strekke seg et lite stykke ekstra for utvalget og at dens verdier skal forbi like gode som det de er i dag.

Det nye styret vil bestå av følgende:

– Leder, Jacob Bjelke Kachel

– Nestleder, Andrea Melsom Evensen

– Økonomiansvarlig, Maja Lind Sande

– Markedsføringsansvarlig, Andreas Vikhammer

– Event-/HR-leder, Mia Gløersen

– Karrieredagsleder, Oda Libæk

– it-leder, Oskar Grevstad

– PROMO-leder, Bjørn-Arild B Jacobsen

Sosialt i utvalget har vi hatt en vellykket vinkveld. Vi ser nå frem til julebordet 2. november som skal finne sted på skolens egen bar Tøhnna. Dette blir det siste sosiale eventet før eksamensperioden braker løs.

Nyheter