September 2019

September har i år, som tidligere, vært en hektisk måned for Næringslivsutvalget. Med bedriftspresentasjoner, hyttetur og ikke minst Karrieredagen.

Bedriftsgruppen har hanket inn en rekke bedrifter, først ut BDO etterfulgt av EY, Experis, Sparebank 1, KPMG, NBIM og Coop Midt-Norge. I tillegg har Azets holdt excel-kurs for studentene. Videre utover høsten vil også Handelsbanken, Reitangruppen og Trainee Innlandet komme til NTNU Handelshøyskolen.

Innad i utvalget har det også skjedd mye sosialt. Det hele startet med kick-off hvor nye og gamle medlemmer ble kjent gjennom fest og moro på Tøhnna. Bare knappe to uker etter gikk den årlige hytteturen av stabelen, denne gangen til Klæbuhytten. En uforglemmelig tur fylt med topptur, leker og gode felles måltider.

Måneden avsluttet med Karrieredagen. Dette er dagen hvor skolen pyntes med ballonger og Vrimla stappes med stands hvor studenter kan møte potensielle, fremtidige arbeidsgivere. Kvaliteten på foredragsholderne i år var høy hvor Ingebrigt Steen Jensen og Ole Robert Reitan fortalte om hvordan en bedrift oppnår suksess, og Kristin Skogen Lund kom med 10 lærerike tips til unge studenter. Dagen avsluttet med bankett på Scandic Nidelven med tre-retters middag og «Må på behandling»-livepodcast som underholdning. Dette ble nok dagens høydepunkt for mange! Alt i alt kan vi konkludere med at nok en vellykket karrieredag overstått, takket være Karrierestyret som i år virkelig har gjort en utmerket jobb.

Et eget innlegg om Karrieredagen kommer senere

Nyheter