Mars 2019

I mars har Næringslivsutvalgets medlemmer arrangert ulike arrangementer. Tidlig i mars var det pilsing på Den gode nabo etter at Admento hadde hatt bedriftspresentasjon på skolen. Her var det god stemning og godt oppmøte. Senere i mars var det planlagt skidag, men dette ble endret til utedag i stedet, med grilling og kos. Høydepunktet her var helt klart aking på søppelposer ned bakken bak skolen!

Et av årets høydepunkter, utvalgsfesten, ble arrangert 22. mars. Her stilte NU’s medlemmer som karakterer fra den kjente tv-serien The Handmaid’s Tale. Kostymene ble sydd av oss selv, og ble veldig vellykkede. Du kan se en kortfilm av dette på NU’s instagramkonto. Dessverre stakk ikke NU av med seieren i år, men vi kommer sterkere tilbake neste år.

Admento var månedens bedriftspresentasjon, og hadde en veldig spennende presentasjon for skolens studenter. Det hele ble avsluttet med hjemmelaget pizza i Vrimla.

I mars arrangerte også Næringslivsutvalget en konkurranse på Instagram og Facebook for å øke antall studenter vi når ut til med oppdateringene våre. Her var det mulig å vinne to lunsjkuponger på Graffi Grill. Innleggene skapte stort engasjement blant studentene og en heldig vinner ble selvfølgelig kåret. Vi bidro også med en stand under åpen dag på Handelshøyskolen, for å vise interesserte elever hva Næringslivsutvalget er. Forhåpentligvis ser vi noen av disse i NU neste år!

Mars er nå over og vi går inn i vårmåneden april!

Skrevet av Anna Aune

Nyheter