August 2019

Da var sommerferien (endelig) over og nytt skoleår er i gang for fullt. Det hele startet med fadderuke der nye studenter og faddere har blitt godt kjent gjennom to uker med fest, festival, Fastlane, grilling, aktiviteter og mye moro. Dette var alt i regi av STØHfadderstyret som i år har gjort en usedvanlig god jobb.

August måned betyr også opptak av nye medlemer. Her har styret vært på jakt etter nye kandidater og gjennom søknadsskjema og samtaler har de funnet dem som overtar jobben til de som fullførte utdanningen sin her på NTNU Handelshøyskolen i vår. Som tidligere er NU et populært verv med høy strid om plassene. Det hele resulterte i nye og engasjerte medlemmer.

Videre har høstens bedriftspresentasjoner blitt presentert. De neste månedene vil være stappet med mange ulike presentasjoner som skal gi studentene en unik mulighet til å møte potensielle arbeidsgivere. Dette vil være med på å engasjere elevene og knytte de nærmere næringslivet. Bedriftene vil ha påmelding på stand i vrimla, etterfulgt av presentasjon og servering av middag.

I tillegg jobber Karrieredagen- styret for fullt slik at de kommer i mål til årets karrieredag som er satt den 26. september. Listen i år er lagt høyt og årets første foredragsholder er allerede publisert. Ole Robert Reitan er klar for å forbløffe oss med sin filosofi. Det vil også stå en rekke ulike bedrifter på stand. Denne dagen er en perfekt dag for studentene å bli kjent med arbeidsmarkedet, og for bedrifter å profilere seg for fremtidige jobbsøkere. Med andre ord en dag som virkelig er verdt å få med seg!

September er også måneden for sosiale arrangementer og ”bli-kjent”-turer. For NU blir det både kick-off og hyttetur. Det blir også kick-off for de fleste utvalgene på skolen, samt STØH-seminar for de ekstra engasjerte studentene.

Nyheter