April 2019

April har vært preget av en lang og velfortjent påskeferie og i kjent stil har Næringslivsutvalget arrangert påskekonkurransen. Vi gjemte tre store og velfylte påskeegg rundt om på skolen og de tre sterkeste jegerne stakk av med et egg hver. Eggene var fylt med godteri og ulike gavekort fra blant annet Rema1000, Tøhnna og kuponger fra Sit, Egon, Sabrura og Wolt.

Under konkurransen sto NU også på stand i Vrimla der vi promoterte Næringslivsutvalget. Vi holdt også en «sett halen på påskekyllingen»-konkurranse der også vinneren her vant et påskeegg. Vi i NU setter stor pris på den store interessen som ble vist under denne dagen!

I mai og juni er det ikke så mye annet enn eksamenslesing på agendaen og dette blir dermed det siste nyhetsbrevet dette semesteret. Til høsten vil det foregå rekruttering av nye medlemmer til NU så da er det bare å stå på når den tid kommer.
Vi ønsker dermed alle studenter lykke til med de kommende eksamenene og håper alle får en god sommer!

Nyheter