Februar 2019

Skrevet av Saskia Wilde Andersen

 

Enda en måned er omme og tiden er inne for et nyhetsbrev fra NU igjen.

Februar inneholdt flere arrangementer, der Kick-dag var det første som stod på agendaen. Denne dagen startet med at en god gjeng fra utvalget dro og kjørte gokart og spilte lazertag sammen. Dagen ble avsluttet i kjent stil med fest på Tøhnna.

 

Måneden har også inneholdt tre bedriftspresentasjoner, hvor vi var så heldig at Sparebank1, Finanstilsynet og If forsikring ville ta turen til skolen vår for å presentere seg selv og hva de har å tilby. Finanstilsynet inviterte ikke bare elever som går på NTNU handelshøyskole, men hele fakultetet for økonomi pluss instituttet for matematiske fag ved NTNU, noe vi i NU syntes var stas å få lov til å arrangere.

Vi har også vært på ball med linjeforeningen, et arrangement arrangert av vårt kjære Event utvalg på skolen. En flott kveld med god mat, morsomme taler og ikke minst bra folk.

Tilslutt avsluttet vi måneden ved å delta på skolens egen konferanse, Vinterkonferansen. Her var det mye inspirasjon å hente til vår egen Karrieredag, da Vinterkonferansen var et veldig vellykket arrangement. De hadde hentet inn inspirerende foredragsholdere: Siv Jensen, Lars Sæthre, Hallgeir Kvadsheim og Jørgine Masse Vasstrand. Og en heidundrende konferansier, Morten Hegseth.

Og med det takker vi i NU endelig vinteren for seg og er klar for å ta imot de kommende vårmånedene.

 

Skrevet av Saskia Wilde Andersen

 

 

 

Nyheter