Januar 2019

”Nytt år og nye muligheter”, er det ikke det de sier? Vi i Næringslivsutvalget er i hvert fall veldig klar for 2019, hvor vi har masse spennende ting i vente.

 

Året startet med Back To School Party på Tøhnna, hvor venner ble gjenforent etter en god og lang juleferie. Etter dette var det flere arrangementer som ventet, som Tøhnnaquiz og Åretur. Åreturen ble som alle andre tidligere år en suksess med godt føre i bakken, god stemning på afterski og på Bygget om kvelden. Dette ble altså en minnerik tur for alle som var med.

Bedriftspresentasjonene er i full gang og det hele startet med EY 15.januar. De hadde som vanlig et bra og innholdsrikt opplegg, hvor vi lærte om våre muligheter i deres bedrift. Videre vil Sparebanken 1, If forsikring, Uni Micro og Admento følge på utover våren. Dette ser vi studenter frem til.

           

 

I høst ble nytt NU- og KD-styre valgt, og disse har i løpet av januar fått utarbeidet budsjettet og handlingsplanen for året. KD-styret går inn i en viktig periode med planlegging av Karrieredagen 2019, som vil ta sted etter at høstsemesteret har begynt. NU-styret er allerede godt i gang med planene for året som kommer.

 

   

                                                              (KD-styret)                                                                       (NU-styret)

Nyheter