Oktober 2018

Da var oktober over, og det var nok en eventfull måned. Vi i NU startet oktober med en heidundrandes hyttetur til Klæbu, der vi ble enda bedre kjent med hverandre! Vi hadde flere poster med aktiviteter og konkurranser, noe alle koste seg veldig med! På lørdag ble det også en finere middag med taler og masse god stemning. Med andre ord var dette en fantastisk helg, og vi gleder oss allerede til neste års hyttetur!

 

Bedriftsgruppa har også hatt ringekurs og kommet godt i gang med å organisere nye bedriftspresentasjoner til våren. Vi gleder oss allerede til kule bedriftspresentasjoner!

Den 15. Og 16. Oktober hadde vi også valg på skolen, av både STØH-styre og STØH-råd. Der ble det valgt en ny NU-leder, som ble Elise Wangensteen Eidskrem. Gratulerer så masse! Dagen etter hadde vi internvalg i NU, der vi valgte nytt NU-styre. Vi hadde mange gode kandidater, med gode appeller og intense spørsmålsrunder. Til slutt fikk vi på plass det nye styret som tar over til nyttår. Sammen med leder Elise, består nå styret av nestleder Sander Sørensen, økonomiansvarlig Henrik Holen, markedsføringsansvarlig Sofia Henden, HR/event-leder Tore Fjelde Hultin, KD-leder William Skandsen og promo-leder Eirik André Ellingsen. Vi gratulerer alle og gleder oss til å se hva det nye styret har å by på!

Vi avsluttet måneden med en fantastisk vinkveld. Kveldens program var vinsmaking, noe som falt i smak hos oss! God vin og god stemning ble med andre ord en super slutt på oktober måned.

 

Nyheter