September 2018

Skoleåret er godt i gang og September har bydd på bedriftspresentasjoner, kick-off og selvfølgelig; Karrieredagen.

  

Næringslivsutvalget tok i år inn 34 nye medlemmer, og den 14. september ble det holdt NU-kickoff der nye og gamle medlemmer ble bedre kjent med hverandre. Kvelden startet med mindre gruppevors hos NU sine styremedlemmer, der hver gruppe fikk tildelt en temafarge de kledde seg i. Videre ble Tøhnna fylt med farger, ulike aktiviteter og god stemning.

Høstens første bedriftspresentasjon ble holdt av Sparebank 1 SMN, etterfulgt av BDO, EY, KPMG, Deloitte og Coop Midt-Norge. I tillegg ga Accenture studentene ved Dragvoll og HHIT et innblikk i hvordan det er å jobbe som konsulent for en dag. Der fikk de innføring i metodikk som brukes av Accenture i teamarbeid, i tillegg fikk de caseoppgaver basert på reelle problemstillinger man møter i en hverdag som konsulent. Sammen med alle de gode tilbakemeldingene fra enhver presentasjon, så ble det med dette en svært vellykket avslutning på høstens bedriftspresentasjoner.

                                                 

 

Måneden ble avsluttet med Næringslivsutvalgets største arrangement, Karrieredagen. Den 27. september ble skolen pyntet med ballonger og fullpakket med stands fra hele 22 bedrifter og tilsammen 28 stands. Programmet besto av inspirerende og spennende foredrag holdt av Olav Haraldseid og Vidar Hansen, internshippresentasjoner og masterpresentasjoner. Alt i alt var det en inspirerende dag som fikk studentene til å tenke på fremtiden og skape kjennskap til sine muligheter.

Karrieredagen 2018 ble avsluttet og feiret med bankett på Scandic Lerkendal, etterfulgt av KD-fest på studio 26.

 

 

Nyheter