August 2018

Den siste sommermåneden er over og vi kan se tilbake på en fin sommer. Vi retter nå nesen mot et nytt og spennende skoleår. August måned var proppfull av morsomme festligheter. Nye studenter og ivrige faddere har kost seg med en to-ukers lang fadderuke med både fest og moro. Vi i næringslivsutvalget vil rette vår oppmerksomhet mot STØHfadderuka-styret som har planlagt og gjennomført en fantastisk fadderuke.

Næringslivsutvalget har jobbet med å rekruttere de beste og mest ivrige studentene til høstens opptak av nye medlemmer.  I år, som i fjor, vil opptaket skje ved skriftlig søknad og en uformell samtale på 10-15 minutter.

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av høstens arrangementer og vi ser frem til bedriftspresentasjoner med dyktige bedrifter som blant annet Sparebanken 1, BDO, EY, KPMG, Deloitte og Coop Midt-norge. Bedriftspresentasjoner er en helt unik mulighet for å møte potensielle arbeidsgivere, og å få eksklusiv informasjon om jobbmuligheter samt frister.

September er rett rundt hjørnet og vi i Næringslivsutvalget ser frem mot alle de sosiale arrangementene som denne måneden bringer. Det vil være kick-off i regi av NU, men også andre ulike utvalg. Samt STØH-seminar for de mest engasjerte studentene.

Karrieredagen begynner å nærme seg med stormskritt. Årets dato vil være 27.september. Karrieredagen-styret jobber på spreng for å få alt i havn før den store dagen. Karrieredagen er det største arrangementet NU arrangerer. Dette er en dag hvor ulike bedrifter kommer til skolen for å stå på stands og engasjerte foredragsholdere skal inspirere studentene. Det hele vil bli avsluttet med en heidundrende bankett på Scandic Lerkendal. Dette er en dag ingen vil gå glipp av!

    

Nyheter