Oktober 2017

Du tenker kanskje at oktober er en kjedelig måned, vel ikke i NU! Måneden har vært fullspekket med opplegg fra start til slutt, og denne går nok ikke i glemmeboken med det første.

Det hele startet med en siste bedriftspresentasjon for høsten da Coop Midt-Norge kom på besøk. En flott avslutning for en fantastisk rekke bedrifter som har vært her på skolen vår. Det hele ble også avsluttet med taco i vrimla for alle som deltok.

Et par uker med pause passet bra ettersom UKA festivalen var i full gang, men den 19. oktober braket det løs igjen, og tiden var inne for NU-valg. Det skulle kjempes om plasser i det nye styret, og det ble en tøff kamp med mange appeller og spørsmålsrunder. Tilslutt ble de utvalgte som følger: Alexander Lindgaard Føll ble Næringslivsutvalgets nye leder, Didrik Singsaas Magnussen vant den ærefulle jobben som nestleder, økonomiansvarlig ble Taha Hussein, den nye markedsføringsansvarlig er Maren Keini Haugen, HR/event – leder ble Majda Besirovic og til slutt men ikke minst vår nye KD-leder Elise Wangensteen Eidskrem. Det gamle styret går av, og det nye trer inn på nyåret, men det vi vet er at NU går en trygg fremtid i møte, med disse i spissen.

Det er også blitt satt sammen et nytt KD-styre som skal planlegge og gjennomføre neste års karrieredag. Det blir en tøff oppgave, store sko å fylle, men heldigvis er det god oppfølging å få før den tid. Styret består av vår nye leder Elise Wangensteen Eidskrem, nestleder Iselin Furset, arrangementansvarlig Tone Overvik, bedriftsansvarlige ble Jostein Ødegaard Evensen og Taha Hussein, markedsføringsansvarlig Ingunn Holden Helland, programansvarlig Elisabeth Thornton og sponsoransvarlig Stina Mysen. Dette blir spennende og vi gleder oss allerede til neste år!

Månedens medlem går vanligvis til en person som har utmerket seg litt ekstra. NU har likevel et luksusproblem, da det er svært vanskelig å velge mellom så mange engasjerte og flinke medlemmer. Da flere hadde gjort en formidabel jobb på ringerunder denne måneden, ble det bestemt at denne måneden skulle det være flere vinnere, og en fra hvert team ble kåret. De fikk alle en øl hver på årets julebord.

Som avslutning på denne innholdsrike måneden, ble det arrangert NU-julebord! Det fant sted på vår kjære Tøhnna 27. oktober. Det ble servert velkomstdrinker, nydelig julemat, så mye vin en måtte ønske, og underholdning hele kvelden. Det ble blant annet vist film fra hytteturen, og det ble holdt flere morsomme og kanskje litt rørende taler. Bedre avslutning på oktober fins ikke.

 

   

(Skrevet av Ingunn Holden Helland)

Nyheter