Karrieredagen 2017

Torsdag 28. september var det duket for Karrieredag på Handelshøyskolen i Trondheim. Denne flotte begivenheten var fylt med ulike aktiviteter, motiverende foredrag og konkurranser på dagtid og en heidundrende fest som avslutning.


Til å ønske alle deltagende velkommen og igangsette hele karrieredagen hadde vi leder Mathias Sæten og konferansier Oscar Siggerud i A1. Første foredragsholder ut var Kjetil Kristoffersen med et effektivt motivasjonsforedrag. Kristoffersen fortalte om sin lange veg mot suksess og hvordan nå sine mål. Med mye erfaring og motiverende evner var han rette person til å stille opp for oss på årets karrieredag.

Dagen fortsatte i vrimla der hele 32 ulike bedrifter stilte opp på hver sin stand. Her var det duket for konkurranser, spennende samtaler og masse free stuff. Representanter fra bedriftene kom med velvalgte ord, og lokket med både internships, gaveposer og inspirasjon. Gjennom hele dagen var det satt fram påsmurte rundstykker, kaffe og sjokolade til alle som måtte ønske.

 

I år som i fjor var det stelt i stand en studentlounge der man kunne delta på quiz og diverse konkurranser. Også her var det satt fram snacks og kaffe. Som studentloungeansvarlige gjorde Tonje Jacobsen, Raag August og Lars Wiken en fantastisk jobb med å engasjere og skape god stemning for de som tidvis trakk seg litt tilbake.

Til å avslutte den flotte dagen var alle og enhver klare for dagens store gjest og foredragsholder, nemlig Kjetil Andrè Aamodt. Aamodt er kjent som hele Norges alpinist da han gjennom en rekke år har dratt en flertalls medaljer for Norge under konkurranser som VM og OL. På årets foredrag kunne han fortelle en rekke historier om hvordan nettopp han har nådd toppen og hans vei mot suksess. Med mye humor, barndomshistorier og kloke ord skapte Aamodt god stemning og sørget for en fantastisk avslutning på dagen. Ikke én umotivert sjel forlot A1 og Handelshøyskolen den dagen.

Dagen var selvfølgelig ikke over her. Til å avslutte hele karrieredagen var en gjeng spente studenter og medvirkende klare for bankett på Scandic Lerkendal. Her ønsket toastmaster Jon Melvin Skomedal alle velkommen og karrieredagsleder Mathias Sæten takket alle som hadde bidratt til at denne dagen hadde blitt en storsuksess. Sammen med sine medhjelpere Anja Fonnum, Iselin Eriksen, Fredrik Berget, Ole Fredrik Stangeland, Martin Snellingen og Malin Torsgård ble stemning løftet og resten var klare for treretters middag og fest på Studio26. Som underholdning kom stand-up komiker Anders Tangenes og sørget for at alle hadde trukket på smilebåndet denne kvelden. Takk for i år!

Flere bilder finnes på facebooksiden til Karrieredagen.

Nyheter