September 2017

Da var første høstmåned over og vi i Næringslivsutvalget kan se tilbake på en innholdsrik måned med masse på agendaen.

Måneden startet med NU-kickoff der nye og gamle medlemmer ble bedre kjent med hverandre. Vi var alle samlet på Tøhnna, der vi spiste pizza og vorset før vi dro videre til Samfundet. Dette var en kveld fylt med leker, dans og masse allsang.

Etterhvert var det den berømte hytteturen som stod for tur. Denne helgen hadde flere gledet seg til, og helgen stod absolutt til forventningene. På fredagen var det ulike poster/utfordringer vi skulle igjennom i grupper. Dette var en god måte å bli bedre kjent på. På lørdagen var det fjelltur og en litt finere middag som stod for tur, før det ble enda mer festligheter på kvelden. Alt i alt en vellykket tur med masse latter og sprell! Vi i NU gleder oss allerede til neste år.

I tillegg til masse festligheter har vi gjennomført høstens første bedriftspresentasjoner på skolen. DNB startet etterfulgt av BDO, EY, Deloitte, Handelsbanken og KPMG. Disse bedriftspresentasjonene var alle svært vellykkede, og tilbakemeldingene vi har fått har vært veldig positive. Vi ser derfor frem til høstens siste bedriftspresentasjon som er 5. oktober med Coop Midt-Norge.

September måned ble avsluttet på best mulig vis med Karrieredagen. Dagen før ble det holdt et søknad- og CV-kurs i regi av Academic Work. De gav oss studenter flere tips og triks når det kommer til å søke jobb i fremtiden.

Selve Karrieredagen gikk over all forventning! I år hadde vi Kjetil Kristoffersen og Kjetil André Aamodt som foredragsholdere. Vrimla var fullpakket med stands fra ulike bedrifter som var interessert i å snakke med studentene. I tillegg til dette hadde vi internshippresentasjoner og masterpresentasjoner. Dagen ble avsluttet med bankett på Scandic Lerkendal og KD-fest på Studio 26.

Månedens medlem ble denne måneden Maren Keini Haugen. Hun har i løpet av måned gjort en innsats for å bli kjent med flest mulig folk og vært med på mye av det sosiale som NU har arrangert. Hun har i tillegg tatt på seg ekstra arbeid, som for eksempel å lage logo til promogruppen. NU-styrtet mente derfor at hun fortjente litt ekstra oppmerksomhet. Gratulerer så mye!

 

      

(Skrevet av Anette Tordal)

Nyheter