August 2017

Nytt skoleår – nye muligheter!

Høstens festligheter er allerede godt i gang, og nye studenter og faddere har kost (og slitt) seg gjennom to uker med mye fest og moro. Vi i NU vil rette vår oppmerksomhet mot STØHfadderuka-styret som har planlagt og gjennomført en fantastisk fadderuke!

August går mot slutten, og den første høstmåneden er proppfull av spennende bedriftspresentasjoner med DNB, BDO, EY, Deloitte, Sparebank1, Handelsbanken og KPMG. Det blir som vanlig påmelding på stand på selve dagen, og matservering etter presentasjonen. Bedriftspresentasjoner er en helt unik mulighet for å møte potensielle arbeidsgivere, og å få eksklusiv informasjon om jobbmuligheter samt frister.

September er også måneden for sosiale arrangementer og ”bli-kjent”-turer. For NU blir det både kick-off og hyttetur denne måneden. Det blir også kick-off for de fleste utvalgene på skolen, samt STØH-seminar for de ekstra engasjerte studentene.

Nytt fra i høst er at NU har endret opptaksmønsteret sitt ved å kjøre uformelle samtaler med søkerne, i tillegg til en skriftlig søknad. Alle som søkte fikk komme på en 20 minutters lang samtale med to representanter fra NU og STØH-styret, og dette resulterte i 26 nye og engasjerte NU-medlemmer!

Karrieredagen-styret jobber på spreng for å bli klare for årets Karrieredag som går av stabelen 28.september. Det hele braker løs dagen før med et kurs i regi av Academic work, før det blir foredrag, bedriftsstands og gallakveld dagen etter. Dette er en dag man ikke vil gå glipp av!

Månedens medlem er Ole Fredrik Stangeland. Han har stått på beinhardt i sommer for å kapre bedrifter til Karrieredagen. Vi vet at han har brukt mange av solskinnsdagene på å prøve å få tak i de beste bedriftene, noe som virkelig fortjener en oppmerksomhet. Gratulerer så mye!

    

(Skrevet av Eva Røgler)

Nyheter