April 2017

I motsetning til mars er det ikke så altfor mye som skjer på Handelshøyskolen i april, bortsett fra lesing, lesing og lesing.

Måneden fikk en kick-start med Utvalgsfest på TØHnna den 1. April der alle skolens utvalg stiller med tema og matchende show, og det beste temaet/showet vinner. Etter hardt slit og det man må få lov til å kalle god innsats gikk NU av med seieren for den prestisjetunge prisen Årets Utvalg! Dette ble godt feiret.

April er også preget av en lang og fortjent påskeferie. Før ferien arrangerte NU påskeeggjakt, der tre flittige jegere fant de tre gjemte eggene og fikk dermed hvert sitt påskeegg å kose seg med.

Etter påske har de fleste startet eksamensperioden. Et siste lite avbrekk fra lesingen ble det likevel da Event den 29.april arrangerte X-Russefest på TØHnna, et arrangement de fleste sent vil glemme.

 

(Skrevet av Eline Sanne)

Nyheter