Mars 2017

Mars har vært en travel måned for studentene på Handelshøyskolen med Vinterkonferansen, Tøh de Ski, Tøhnna-quiz, bedriftspresentasjon og ikke minst det prestisjetunge Årsoppgjøret mot «erkerivalen» BI Trondheim.

Mars er måneden hvor man innser at vi er kommet halvveis i semesteret, men at man egentlig ikke har kommet seg gjennom noe særlig pensum enda. Mars er også måneden hvor man innser at man er nødt til å utnytte helgene godt, fordi man i april og mai må ta et lite skippertak for å ta igjen det man har utsatt.

Vinterkonferansen ble arrangert torsdag 2. mars med foredrag fra Rina Sunder, Karl Oscar Strøm, Kari Traa og Eirik Norman Hansen. DNB, Bjørn Fjell, Academic Work og NTNU Entreprenørskole sto for årets parallellsesjoner, mens konferansier Live Nelvik ledet publikum elegant gjennom den vellykkede dagen.

4. mars var det duket for Tøh de Ski i Bymarka med bålstemning, heiarop og skikonkurranser. Trøndelag viste seg fra sin beste side med strålende sol og magisk «påskestemning» i marka.

Sparebank 1 sto for årets siste bedriftspresentasjon tirsdag 28.mars. På stand informerte representantene fra Sparebanken at Sparebank 1 Regnskapshuset lyste ut to stillinger som hadde søknadsfrist 29.mars. Vi ønsker som alle søkte lykke til, og minner samtidig om at du finner flere ledige stillinger på Jobbportalen på www.nuhhit.no.

Duellen mellom Trondheims to Handelshøyskoler «TØH» og BI utspilte seg i Trondheim Spektrum onsdag 29.mars og ble som vanlig en spennende affære. Vi vinner i futsal damer, kanonball, håndball og innebandy, men må se oss slått i futsal herrer og volleyball. Kveldsoppgjøret ble dømt likt, og vi fikk dermed beholde vandrepokalen i år også!

Månedens medlem ble denne gangen Teodor Strand-Johansen. Teodor har jobbet mye for promogruppen enda han er på utveksling dette året.

    

(Skrevet av Ida Jostad) 

Nyheter