Februar 2017

Februar måned har bare sust forbi, og vi nærmer oss faktisk eksamensperioden sakte men sikkert. Februar har vært en rolig måned for Næringslivsutvalget, med bare en bedriftspresentasjon.

Handelsbanken hadde bedriftspresentasjon her den 16 februar, og fortalte bl.a. om sommerjobben de har som er relevant for oss studenter. Etterpå ble det servert pizza.

Næringslivsutvalget skal også i samarbeid med Danske Bank arrangere casekonkurranse den 9.-10 mars. Vi skal stille med tre lag og disse skal konkurrere med lag fra industriell økonomi og samfunnsøkonomi. Det blir det spennende å se om Handelshøyskolen stikker av med premien, som er en tur til København. Her går turen innom kontorene til Danske Bank, hvor man kan få snakke med flere spennende personer.

Videre har vi også et medlem som har utmerket seg spesielt i februar og denne måneden er det Synne Helletun Næss som stikker av med æren. Synne har vært i kontakt med Danske Bank og stått for mesteparten av kommunikasjonen der. Hun har gjort en super jobb, og arbeidsmengden har gått langt over hva som er forventet av henne. Vi gratulerer!

Februar måned har også bydd på bl.a. Vinterballet, HHiT Help uka og skolerevy. Studentene på skolen er kjempeflinke til å engasjere seg og arrangere, og vi håper de fortsetter med det.

 

                     

Nyheter