Januar 2017

Etter en lang og god ferie var det endelig på tide å ta fått på 2017 og det nye semesteret. Mange av dere har trolig satt dere nyttårsforsetter, om det enten er å unngå skippertak til neste eksamensperiode eller å trene bort ribbefettet julen ofte fører med seg.

 

Bedriftspresentasjoner våren 2017

Et forsett bør være å få med seg bedriftspresentasjonene denne våren. Det vil være færre bedriftspresentasjoner for denne omgang, og her gjelder det å få brukt mulighetene du har til å komme i kontakt med potensielle arbeidsgivere. EY og DNB har allerede besøkt oss, og som vanlig hadde de et bra opplegg og mye spennende informasjon å tildele engasjerte studenter. Køen var lang for påmelding til bedriftspresentasjonen til DNB, så det gjelder altså å være ivrig for å sikre seg plass. 16. februar kommer Handelsbanken for å ha sin bedriftspresentasjon, og det vil du ikke gå glipp av! Deretter er det Edge Innovation Group og Sparebank 1 som står for tur i mars.

 
         

 

 

NU- og KD-styre

I høst ble nytt NU- og KD-styre valgt, og disse har en viktig periode foran seg med planlegging av kommende arrangementer, blant annet Karrieredagen 2017, som vil ta sted etter at høstsemesteret har begynt. NU-styret er allerede godt i gang med planene for året som kommer.

 

Åre 2017

Finnes det noen bedre måte å ta fatt på det nye året og semesteret enn en Åre-tur sammen med mange fra skolen? Like ved harryhandelens perle i Sverige, ligger Åre som hvert år tar imot studenter som ønsker å gjøre noe annet enn det som er skolerelatert. I år, som tidligere år, var Åre-turen en minnerik tur mange fikk stor glede av, selv om det ikke var aller tiders skiføre. Alt fra afterski, lang gåtur til systembolaget til Staysman-konsert var bare noe av det turen hadde å by på. Flere av NUs medlemmer var selvfølgelig der.

 

NU-kick off!

I tradisjonens tro hadde NU ”kick off” lørdag 28. januar. Det var god stemning og det ble arrangert beerpong-turnering i ekte NU-stil. Siw og Joakim stakk av med gull, før turen gikk videre til byen.

 

Månedens medlem: Joel!

Joel har vært en klippe i innkjøringen av nytt styre. Ikke bare har han hjulpet til med opplæring i regnskapet for økonomiansvarlige Gabriel, men har han også satt av mye tid til å hjelpe styret med årets budsjett. Vi må også gratulere Joel med (delt) bronse i beerpong-turneringen på NU-kickoffet på lørdag!

Han er ansvarsfull og stiller alltid opp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha fortsatt en fin dag, og kos dere videre!

(Skrevet av Fredrik Berget)

Nyheter