Oktober 2016

Nå begynner semesteret å gå mot slutten, noe som betyr at eksamenstiden nærmer seg. Denne måneden har vi hatt fire begivenhetsrike bedriftspresentasjoner med OSSU, Look North Trainee, COOP Midt-Norge, og den siste bedriftspresentasjon som gikk av stabelen var med Reitangruppen. Da er det bare å glede seg til å ta i mot nye bedrifter til vårsemesteret! Her finner du et lite tilbakeblikk på oktober måned:

Valguke STØH

For første gang i skolens historie ble det arrangert en valguke her på Handelshøyskolen i Trondheim. STØH klarte å skape mye oppmerksomhet og engasjement rundt valget av nytt styre. Uken fikk en pangstart med ballongslipp i vrimla, etterfulgt av infomøter, stand og til slutt en riktig formidabel Gatsby-fest på Tøhnna. Den 18.oktober og 19.oktober ble valget av nytt STØH-styre gjennomført. Den siste valgdagen var tiden kommet for å velge ny NU-leder, som da ble Hannah Almås. Vi i NU gratulerer Hannah så mye, og gleder oss til å jobbe videre med henne i spissen. Vi er dessuten stolte av at NU ble godt representert i det nye STØH- styret!

 

Valg av nytt NU-styre

Ikke var det bare valg av nytt STØH-styre som stod i fokus, men også valg av et nytt styre hos oss i Næringslivsutvalget. Den 20.oktober samlet alle NU-medlemmene seg for å bruke sin stemme. Mange gode representanter som stilte til valg, men de heldige ble:

  • Joakim Martinsen som nestleder/bedriftsansvarlig
  • Gabriel Boukaddour Lambertsen som Økonomiansvarlig
  • Anna Aune som Markedsføringsansvarlig
  • Raag August Sandal Rolfsen som HR-ansvarlig
  • Tony Hesjevik som Masteransvarlig
  • Mathias Sæten som Leder for Karrieredagen

Det nye styret ble feiret på NUs julebord, som fant sted på Tøhnna fredag 21.oktober. Vi vil benytte anledningen til gratulere det nye styret, og vi i NU er trygge på at vi har en lys fremtid i vente.

 

img_4280

Si «Hei» til det nye NU-styret!

 

Denne høstmåneden har vært svært innholdsrik med valg av nye styrer og flere læringsrike bedriftspresentasjoner. Fremover vil vi i NU jobbe med å planlegge og forberede aktiviteter for kommende semester, og ikke minst gjennomføre flere konkurranser og andre markedsaktiviteter nærmere eksamensperioden. (Her snakker vi juletema!) Vil oppfordre alle til å følge med, først og fremst på facebooksiden vår, men også på snapchat! (På snap heter vi nu_hhit).


Konkurranse – Vinn et Tøhnna-kort

Tagg tre venner du mener bør lese nyhetsbrevet i kommentarfeltet til Nyhetsbrev-innlegget på Facebook og bli med i trekningen av å vinne et Tøhnna-kort! Hva er vel bedre nå i julebordsesongen?

Vinneren blir kåret på Snapchat-kontoen vår (nu_hhit) onsdag 2.november kl. 12.00.


Vi håper alle studenter har fått diverse midtsemesterprøver og innleveringer bestått og vell gjennomført. Nå nærmer eksamensperioden seg, men husk at det ikke er lenge til juleferie heller.  Stå på!

 

Ønsker dere alle en fortsatt god helg!

Nyheter