April 2016

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin påskeferie og er klare for de siste to månedene som gjenstår av dette skoleåret. Den neste tiden er tøff skolemessig, og vi er vel ikke alene om å skulle ønske at påskeferien kunne vare litt lenger i år. Det positive med våren er at vi går inn i en lysere tid og at dagene blir lengre. I ukens nyhetsbrev får du lese om Den Store Eggjakten og studentassistetens beste tips til eksamenslesingen.


Den Store Eggjakten

12952842_10208917791409334_527139653_o

Torsdag før påskeferien ønsket vi i NU å gjøre noe morsomt på skolen, og
arrangerte derfor påskeeggjakt i skolens lokaler.Jakten ble annonsert på Facebook et par dager i forveien og fikk fort stor interesse. Totalthadde 500 personer klikket seg inn for å lese mer om Eggjakten. Underveis i jakten la vi ut hint om hvor eggene lå via vår snapchat-konto. De aller mest ivrige møtte opp allerede før klokken 08.00 for å lete etter eggene. Etter litt over en time var alle eggene funnet, og noen fikk seg en smakfull start på skoledagen.

 

Håper du har hatt en fin påske!


 

Tips til eksamenslesingen fra studentassistenten

Vi har tatt en prat med studentassistent Astrid Holm Risan og spurt om hennes beste tips til eksamenslesingen. Astrid oppsummerer med disse fem rådene:studass

 Jo bedre grunnlag du har når eksamensperioden begynner, jo lettere går lesingen. Still forberedt til alle forelesninger og jobb godt med øvingsopplegg underveis i semesteret. På denne måten trenger du bare å spisse formen til eksamen.

 Sett deg overkommelige mål for hver lesedag. Når du har nådd målet tar du deg helt fri og gjør andre ting du har lyst til å gjøre.

 Legg vekk telefonen når du leser, da blir lesingen mye mer effektiv. Det du får gjort på 8 ineffektive timer kunne du kanskje gjort på 3 effektive?

 Finn en motivasjonsfaktor som får deg gjennom dagen. Dette kan være å lage seg en god middag og unne seg et glass med vin når man kommer hjem.

 Vær forberedt på å hate livet. Det går over.

 

Nytt fra Næringslivsutvalget

♦ Årets siste bedriftspresentasjon med Reitangruppen ble dessverre avlyst, noe som betyr at sesongen er over for dette semesteret.

♦ Fremover vil vi publisere jobbannonser og internships som er relevant for dere under Jobbportalen.

Nyheter