Uke 44, 2015

Næringslivsutvalget har valgt sitt styre for 2016! Vi har stor tiltro til det nye styret og at de vil bidra med å ta NU til nye høyder! Vi i markedsgruppen har tatt oss en prat med de nye styremedlemmene og fått et lite innblikk i deres tanker og forventninger til å bli en del av det nye NU-styret.

 

Nestleder – Sandra Hegdahl

Jeg har store forventinger til det kommende året. Er også et spesielt      spennende år med tanke på fusjonen med NTNU, men dette tror jeg både NU og skolen kan dra god nytte av. Jeg ser veldig fram til å kunne bidra i enda større grad med det gode arbeidet Næringslivsutvalget hittil har gjort, og jeg skal absolutt gjøre mitt aller beste for å ta NU til nye høyder!

 

Økonomiansvarlig – Joel Lindbladh

Mina forventninger er att det bli ett spennande år framover. Spesielt med tanke på fusjon med NTNU. Jag gleder mig att få ett større ansvar och bidra till ett aktivt och ståndskraftigt styre. Jag tror det bli ett veldigt morsomt år med ett herligt gäng!

 

Markedsansvarlig – Eva Røgler

NU har et godt rykte på seg fra før av, både faglig og sosialt, så jeg gleder meg til å lære samt bli godt kjent med resten av styret. Jeg håper vi i styret blir fort trygge på hverandre fordi jeg tror kreative tanker blomstre raskere hvis man er komfortabel i teamet. Jeg tror jeg kommer til å vokse mye på dette vervet, og gleder meg til å starte arbeidet over nyttår!

 

HR-ansvarlig – Stine Spidsberg

Jeg forventer at det blir et spennende år med mange utfordringer. Det kommer til å bli mange morsomme events fremover, og jeg håper at alle vi i NU kommer til å få et sykt bra år sammen. Dette tror jeg blir et utrolig morsomt år med mange herlige mennesker. Jeg gleder meg!

 

KD-leder – Inger Vig

Jeg gleder meg til å bli en del av det nye NU-styret, og bidra med tanker og ideer for å bringe utvalget videre det neste året. Som Karrieredagsleder håper jeg på å få tilbakemeldinger fra studentene på hva de synes er bra og mindre bra med Karrieredagen, for å gjøre neste års karrieredag så bra som overhodet mulig!

 

Masteransvarlig – Andreas Hopen

Jeg forventer å komme inn i et engasjert miljø hvor alle er interessert i å gjøre NU enda bedre. Jeg vil benytte min posisjon som helt fersk medlem i NU og eneste styremedlem fra MLT til å fremme løsninger fra enn annen innfallsvinkel enn de andre i styret, og håper at året blir like spennende og utfordrende som antatt. #NUergøy

Nyheter