Uke 43, 2015

Uken som gikk kan oppsummeres med ett ord; valg. STØH-valget fant sted i skolens lokaler både tirsdag og onsdag. Appeller ble holdt, spørsmål stilt og et nytt 

STØH-styre samt utvalgsledere ble valgt. Blant utvalgslederne ble Jakob Nelvik kronet til ny NU-leder. Vi i markedsgruppen tok en prat med den ferske lederen for å høre om hans tanker rundt vervet.


Hvorfor stilte du som NU-leder? 

Det finnes en uendelig lang liste meg grunner til hvorfor man burde stille til valg for verv. Hovedmotivasjonen min var at jeg har lyst til bidra i den fantastiske studentforeningen vi har her på skolen. I løpet av min tid i NU har jeg blitt veldig glad i utvalget mitt, og føler det her mine bidrag gjør størst nytte for seg.

Hva er dine mål for NU det kommende året? 

De som deltok fikk jo et lite innblikk i mine synspunkter og hva jeg står for. Ett av disse er at jeg har lyst på flere, og annerledes bedrifter til både bedriftspresentasjon og karrieredag. Det er ingen grunn til at konsulent og kommunikasjonsbyråer ikke skal ta turen til oss for å presentere seg selv. Dette er ingen oppgave, derfor er vi avhengig av at  hele utvalget er nødt til å jobbe hardt og målrettet at dette skal la seg gjøre.

Hvordan er du som leder?

Det er alltid like vanskelig å skulle beskrive seg selv, og tiden som kommer vil vell gi ett godt svar på hvordan jeg er som leder. Jeg håper å kunne se tilbake på tiden som leder å tenke at jeg var rettferdig, engasjert og oppnådde målene jeg hadde satt meg.

Hva engasjerer du deg i utenom NU? 

På handelshøyskolen har vi et veldig godt miljø, og det er stadig noe som skjer i regi av studentforeningen. Personlig syntes jeg det er sunt med sosialisering utenfor skolens fire vegger. Derfor engasjerte jeg meg i NTNUI der jeg er spillende trener for Sambalaget.

”Om ti år er jeg 

forhåpentligvis på 

avduking av min egen statue!”

Hva skal du gjøre for å få flere aktive NU-medlemmer? 

Man kan bruke store ord og ha mange planer for å få opp aktiviteten blant medlemsmassen i utvalget, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre. Jeg tror det er viktig at hver og en går litt inn i seg selv. Det er et nåløye for å komme med i NU, og dagens styre satt over 16 timer for å velge ut de mest motiverte og engasjerte i en enrom søkerbunke. Når man er så heldig å få ta del i dette fantastiske utvalget er det viktig at man bidrar, og gjør sitt ytterste for at NU gjør det best mulig.

Hvor er du om ti år?

Forhåpentligvis er jeg på avdukingen av min egen statue. En gave jeg fikk av skolen  som takk for det gode arbeidet jeg gjorde som NU-leder.

Hva er viktig å huske på når man stiller til valg?

Ikke tenkt at det skummelt, og at uansett hva som skjer er du en erfaring rikere. I tillegg kan det være lurte å smile, snakke tydelig, og huske appellen sin.

Nyheter