Uke 41, 2015

Da var Karrieredagen over for denne gang, og i den anledning har vi tatt en nærmere prat med årets leder for dagen, J. Fredric Lilland!

 

Hva er det beste med Karrieredagen?

Det beste med Karrieredagen er den unike sjansen man får til å møte bedrifter og skaffe seg innsyn i hvordan det er å jobbe der, og om bedriften kan være noe for akkurat deg. Karrieredagen er også en utmerket mulighet til å komme seg ut av lesesalen for en annerledes og sosial dag med dine medstudenter.

 

Hva var du mest fornøyd med under årets Karrieredag?

Det er en rekke ting jeg var særdeles fornøyd med, og jeg kan spesielt trekke frem populærforedragene som var booket inn. Begge foredrag hadde den riktige balansen mellom underholdning og seriøsitet, noe som falt i god smak hos hele publikum. Ellers var oppmøte blant studentene også veldig bra, noe takket være den fantastiske markedsføringsjobben som har blitt gjort i forkant av dagen. Dette var noe bedriftene også merket seg, og vi mottok mange positive tilbakemeldinger med en beskjed om at de mer enn gjerne kommer tilbake neste år.

 

Hva er dine tips til styret for Karrieredagen 2016?

Det beste tipset jeg kan gi er å begynne planleggingen så tidlig som mulig. I løpet av året er det mye som skal ordnet, og det dukker stadig vekk opp ting man har glemt på veien. Det kan være lurt å lage en oversikt som man kontinuerlig fyller på slik at man unngår akkurat dette. Jeg har stor tro på det nye styret for neste års Karrieredag, og ønsker de lykke til!

 

IMG_9749

 

Leder for Næringslivsutvalget, Kristian Solberg, og leder for Karrieredagen, J. Fredric Lilland

Nyheter