Karrieredagen 2015

Torsdag, 10. september gikk årets Karrieredag av stabelen. Handelshøyskolen i Trondheim var fylt til randen av både ballonger, spente studenter og bedrifter fra ulike bransjer i Norges næringsliv, og dagen kan ikke beskrives som annet enn en brakende suksess!

Først ut på programmet var dagens første populærforedrag, med Julien S. Bourelle, forfatter av boken «The Social Guidebook to Norway». Bourelle holdt et virkelighetsrelatert og humoristisk foredrag om faktorer alle nordmenn kan kjenne seg igjen i, og latteren satt løst hos alle de oppmøte i salen. Etter foredraget fulgte standperioden, og det var ikke mangel på verken oppmøtte bedrifter eller studenter i Vrimla. Her benyttet de fleste av studentene ved skolen seg av den unike muligheten Karrieredagen skaper, en sjanse til å komme i kontakt med bedrifter, og kanskje sin fremtidige arbeidsgiver. Studentloungen var også populær gjennom hele dagen, og ga studentene muligheten til å ta et velfortjent avbrekk med lunch og ulike aktiviteter. Her var Fossball-turneringen spesielt populær, og skapte glede og engasjement utover hele dagen.

Videre på programmet var masterpresentasjoner og internship-presentasjoner, og begge parter ga en fin oversikt over alle muligheter som følger etter endt studie her hos Handelshøyskolen i Trondheim. Salen var fullsatt, og studentene satt igjen med et godt inntrykk samt mye nyttig informasjon. Det var deretter tid for dagens siste populærforedrag, og neste ut i rekken var ingen andre enn Erik Bertrand Larssen! Bertrand er blant landets mest etterspurte mentale trenere og foredragsholdere. Og foredraget med tittelen «Slik tenker de beste» er ett av Norges råeste foredrag og gir en inspirerende gjennomgang av hvordan de beste idrettsutøverne, krigerne, lederne og spesialistene tenker for å oppnå maksimale prestasjoner. Betrand levde opp til alles forventninger, og satte virkelig prikken over i’en på en fantastisk Karrieredag.

Karrieredagen 2015 ble som alltid avsluttet med en storslått bankett for skolens studenter og for flere av de oppmøtte bedriftene. Under middagen fulgte flere taler, og et show ledet av lord Christian, en av Norges største illusjonister. Han har spesialisert seg på å gjøre store stunts og illusjoner, og skapte stor spenning under hans hovednummer som gikk ut på å bryte seg ut av en låst vanntank.

Vi i Næringslivsutvalget vil takke alle som var med på å gjøre dagen så vellykket som overhodet mulig! Vi kunne ikke blitt mer fornøyd selv, og vi gleder oss allerede til neste år!

KDartikel1
IMG_9621

IMG_9638IMG_9683

IMG_9923

KDartikel3

IMG_9964

IMG_0005

Nyheter