Januar 2024

Første måned i 2024 er vell gjennomført. Denne måneden har i all hovedsak bestått av at det nye styret har kommet i gang med sine arbeidsoppgaver. I tillegg har vi hatt noen interessante og lærerike bedriftspresentasjoner. Det er mange planer for semesteret, så det er bare å følge med fremover! Vi gleder oss masse.

Les mer

September 2023

September har vært en travel og spennende måned for Næringslivsutvalget. Vi har rekruttert nye, dyktige medlemmer, hatt bedrifter på besøk, arrangert kick-off med nye og gamle medlemmer, samt arrangert Karrieredagen.

Les mer

Januar 2023

Næringslivsutvalget er allerede godt i gang med semesteret og alle arbeidsoppgaver. Denne måneden har det blitt arrangert tre bedriftspresentasjoner. I tillegg har det nye NU-styre kommet godt i gang med alt av oppgaver, samt at det nye Karrieredagsstyret er blitt valgt ut.

Les mer

November 2022

November er over, og eksamensperioden er i gang for fullt. Næringslivsutvalget har hatt en litt roligere måned uten bedriftspresentasjoner, for å kunne fokusere på skolearbeid og eksamensforberedelser. I november har Næringslivsutvalget avholdt sitt årlige julebord i tillegg til å planlegge julekalender for kommende måned.

Les mer

Oktober 2022

En ny måned er over, og oktober har bydd på mye spennende for Næringslivsutvalget. Denne måneden har vi avholdt de siste bedriftspresentasjonene for semesteret, vært på hyttetur og valgt ut nytt styre for det kommende året.

Les mer