Karrieredagen NTNU Handelshøyskolen

event

Dato

29.september 2022

person_pin

Påmelding for bedrifter

Fristen er utløpt…

confirmation_number

Påmelding for studenter

Fristen er utløpt…

Hva er Karrieredagen?

Dette er dagen du virkelig kan ta et dypdykk i arbeidsmarkedet, knytte kontakter i flere av Norges største selskaper og finne ut akkurat hva det er disse selskapene ser etter. Her får du en unik mulighet til å få inspirasjon og støtte på ferden inn i arbeidslivet.

Kanskje det er her du møter din neste arbeidsgiver?

Hva skjer på Karrieredagen?

Karrieredagen består av utallige møter mellom deg som student og representanter fra næringslivet! Bedrifter og organisasjoner vil ha stands i Vrimla med aktiviteter og informasjon. I tillegg får vi besøk av kjente foredragsholdere og det avholdes masterpresentasjoner. Det blir selvfølgelig goodiebags, kaffe og fantastiske muligheter for nettverksbygging!

Et innblikk i tidligere Karrieredager:

Trykk på storyene under for å kjenne litt på hvordan Karrieredagene har vært tidligere år.

Karrieredagen 2022

Dato: 29. september 2022

Videre informasjon, inkludert program, foredragsholdere m.m., vil kunngjøres her fortløpende i ukene før selve dagen.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no om du skulle lure på noe.

Til bedrifter:

Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen har gleden av å kunne invitere bedriften deres til Karrieredagen den 29. september 2022. Vi i Næringslivsutvalget arrangerer en egen Karrieredag for våre medstudenter ved NTNU Handelshøyskolen. Et fakultet som består av instituttene for økonomi og samfunnsøkonomi, i tillegg til masterprogrammene innen revisjon, siviløkonom og teknologiledelse. Visjonen vår er å skape en møteplass for studenter og næringslivet. Vi håper denne dagen skal bidra til at studentene får et bedre innblikk i næringslivet, gjennom å skape relasjoner og knytte kontakter til potensielle fremtidige arbeidsgivere. I den anledning ønsker vi at dere skal være én av de bedriftene som i år får muligheten til å profilere seg igjennom stand og internship-presentasjoner.

Ny bedrift på Karrieredagen?

Hva gjør vi for at også nye bedrifter får en god opplevelse av Karrieredagen? Vi har flere tiltak for at både nye og gamle bedrifter skal synliggjøres i mengden av bedrifter. Blant annet er vi åpne for å diskutere aktiviteter som kan gjøre bedriftstanden mer attraktiv for studentene. I tillegg får nye bedrifter rabattert pris på medium stand.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no for prisliste og andre eventuelle spørsmål.

Foredragsholdere på KD2022:

Thomas Giertsen

Skuespiller

Guri Melby

Stortingsrepresentant (V)

Eldar Rønning

Tidligere langrennsløper,
Privatøkonom, Sparebank 1

Program KD2022:

Dette er hvilke foredrag og presentasjoner som blir avholdt på ulike rom. Foredragsholderne holder foredrag i Adolf Øiens Auditorium (A1), mens internshippresentasjonene blir holdt på ulike rom rundt på Handelshøyskolen.

I tillegg til dette programmet vil en rekke bedrifter stå på stand i Vrimla og prate med de som er interessert 09:00-12:00 og 12:30-16:00.

09:25 : Dørene til A1 åpner

09:45-10:00 : Velkomsttale

10:00-11:00 : Thomas Giertsen
«Hvorfor mislykkes flinke folk?»
Hvorfor er det slik at noen mislykkes selv om de har både talent og ståpåvilje? Er det mulig å planlegge en suksess?
Med utgangspunkt i teoriene til den anerkjente psykologen og nobelprisvinneren Daniel Kahneman gir Thomas Giertsen et morsomt, og samtidig tankevekkende, bidrag til forståelsen av hvorfor noen lykkes og andre ikke gjør det.
I foredraget deler Thomas raust av sine erfaringer, og trekker paralleller til konkrete eksempler fra den norske underholdningsbransjen. Han forklarer ikke minst hvor viktig det er å ha hodet med seg når beslutninger skal tas.

11:05-11:50 : Internshippresentasjoner
U35 : Orkla
A31 : Deloitte
A32 : KPMG

12:00-13:00 : Guri Melby
Politiker Guri Melby skal holde et spennende foredrag om lederskap, kompetanse og fremtidens arbeidsliv.

13:05-13:50 : Internshippresentasjoner
A3 : Intervjukurs m/ Deloitte
A31 : RSM

14:00-15:00 : Eldar Rønning
Eldar skal snakke om prestasjonskultur i idretten og sammenligne dette med det han har erfart fra sin nåværende jobb i Sparebank 1 SMN.

Tradisjon tro blir det arrangert bankett, aka Karrierekvelden, etter Karrieredagen er over. Vi er ekstremt fornøyde med å kunne si at årets bankett vil ta plass i ærverdige Frimurerlogen. Et strøkent selskapslokale med plass til 300 gjester. Med andre ord er det bare å rydde fram finstasen og gjøre seg klar for en helaften med nydelig mat og drikke, samt underholdning fra et par av Norges beste komikere!