Karrieredagen NTNU Handelshøyskolen

event

Dato

26.september 2024

person_pin

Påmelding for bedrifter

Påmelding åpner 1.mars

confirmation_number

Påmelding for studenter

Påmelding kommer

Hva er Karrieredagen?

Dette er dagen du virkelig kan ta et dypdykk i arbeidsmarkedet, knytte kontakter i flere av Norges største selskaper og finne ut akkurat hva det er disse selskapene ser etter. Her får du en unik mulighet til å få inspirasjon og støtte på ferden inn i arbeidslivet.

Kanskje det er her du møter din neste arbeidsgiver?

Hva skjer på Karrieredagen?

Karrieredagen består av utallige møter mellom deg som student og representanter fra næringslivet! Bedrifter og organisasjoner vil ha stands i Vrimla med aktiviteter og informasjon. I tillegg får vi besøk av kjente foredragsholdere og det avholdes masterpresentasjoner. Det blir selvfølgelig goodiebags, kaffe og fantastiske muligheter for nettverksbygging!

Et innblikk i tidligere Karrieredager:

Trykk på storyene under for å kjenne litt på hvordan Karrieredagene har vært tidligere år.

Karrieredagen 2024

Dato: 26. september 2024

Videre informasjon, inkludert program, foredragsholdere m.m., vil kunngjøres her fortløpende i ukene før selve dagen.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no om du skulle lure på noe.

Til bedrifter:

Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen har gleden av å kunne invitere bedriften deres til Karrieredagen den 26. september 2024. Vi i Næringslivsutvalget arrangerer en egen Karrieredag for våre medstudenter ved NTNU Handelshøyskolen. Et fakultet som består av instituttene for økonomi og samfunnsøkonomi, i tillegg til masterprogrammene innen revisjon, siviløkonom og teknologiledelse. Visjonen vår er å skape en møteplass for studenter og næringslivet. Vi håper denne dagen skal bidra til at studentene får et bedre innblikk i næringslivet, gjennom å skape relasjoner og knytte kontakter til potensielle fremtidige arbeidsgivere. I den anledning ønsker vi at dere skal være én av de bedriftene som i år får muligheten til å profilere seg igjennom stand og internship-presentasjoner.

Ny bedrift på Karrieredagen?

Hva gjør vi for at også nye bedrifter får en god opplevelse av Karrieredagen? Vi har flere tiltak for at både nye og gamle bedrifter skal synliggjøres i mengden av bedrifter. Blant annet er vi åpne for å diskutere aktiviteter som kan gjøre bedriftstanden mer attraktiv for studentene. I tillegg får nye bedrifter rabattert pris på medium stand.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no for prisliste og andre eventuelle spørsmål.

Foredragsholdere på KD 2023:

Program KD 2023: