Karrieredagen NTNU Handelshøyskolen

event

Dato

29.september 2022

person_pin

Påmelding for bedrifter

Meld på din bedrift her
(frist 1.september)

confirmation_number

Påmelding for studenter

Kommer senere…

Hva er Karrieredagen?

Dette er dagen du virkelig kan ta et dypdykk i arbeidsmarkedet, knytte kontakter i flere av Norges største selskaper og finne ut akkurat hva det er disse selskapene ser etter. Her får du en unik mulighet til å få inspirasjon og støtte på ferden inn i arbeidslivet.

Kanskje det er her du møter din neste arbeidsgiver?

Hva skjer på Karrieredagen?

Karrieredagen består av utallige møter mellom deg som student og representanter fra næringslivet! Bedrifter og organisasjoner vil ha stands i Vrimla med aktiviteter og informasjon. I tillegg får vi besøk av kjente foredragsholdere og det avholdes masterpresentasjoner. Det blir selvfølgelig goodiebags, kaffe og fantastiske muligheter for nettverksbygging!

Et innblikk i tidligere Karrieredager:

Trykk på storyene under for å kjenne litt på hvordan Karrieredagene har vært tidligere år.

Karrieredagen 2022

Dato: 29. september 2022

Videre informasjon, inkludert program, foredragsholdere m.m., vil kunngjøres her fortløpende utover våren og sommeren.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no om du skulle lure på noe.

Til bedrifter:

Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen har gleden av å kunne invitere bedriften deres til Karrieredagen den 29. september 2022. Vi i Næringslivsutvalget arrangerer en egen Karrieredag for våre medstudenter ved NTNU Handelshøyskolen. Et fakultet som består av instituttene for økonomi og samfunnsøkonomi, i tillegg til masterprogrammene innen revisjon, siviløkonom og teknologiledelse. Visjonen vår er å skape en møteplass for studenter og næringslivet. Vi håper denne dagen skal bidra til at studentene får et bedre innblikk i næringslivet, gjennom å skape relasjoner og knytte kontakter til potensielle fremtidige arbeidsgivere. I den anledning ønsker vi at dere skal være én av de bedriftene som i år får muligheten til å profilere seg igjennom stand og internship-presentasjoner.

Ny bedrift på Karrieredagen?

Hva gjør vi for at også nye bedrifter får en god opplevelse av Karrieredagen? Vi har flere tiltak for at både nye og gamle bedrifter skal synliggjøres i mengden av bedrifter. Blant annet er vi åpne for å diskutere aktiviteter som kan gjøre bedriftstanden mer attraktiv for studentene. I tillegg får nye bedrifter rabattert pris på medium stand.

Ta kontakt med oss på kd-leder@nu-ntnu.no for prisliste og andre eventuelle spørsmål.

Foredragsholdere på KD2021:

Tonje Refvik

Seniorrådgiver, DNB

Per Henrik Stenstrøm

Foredragsholder / rådgiver

Harald Eia

Sosiolog, komiker m.m.

Program KD2021:

10:00-11:00 : Harald Eia
“Mysteriet med Norges utrolige suksess”
Nordmenn kan nemlig høre at de blir oppfattes som frustrerte og sutrete, konformerte og ufrie. Arbeidstakere er late og bortskjemte, og Janteloven gjør at det ikke er mulig å tjene mye penger i Norge. Disse fordommene skal Harald motbevise, og underbygget av statistikk og fakta skal vi får en forklaring på hvordan det norske samfunn kanskje er det mest vellykkede samfunn som noen gang har eksistert. Dette foredraget handler om et svært spennende tema du ikke vil gå glipp av!

11:05-11:50 : Masterpresentasjoner
A31 : NTNU og BI

11:05-11:50 : Internshippresentasjoner
U33 : SKAGEN Fondene
A2 : Skatteetaten
A32 : Orkla

12:00-13:00 : Tonje Refvik
«LinkedIn-kurs»
Tonje Refvik fra DNB snakker om hvordan hun brukte LinkedIn til å komme i kontakt med sin arbeidsgiver og hvordan selskapet bruker LinkedIn i sine rekrutteringsprosesser. I tillegg kommer det noen gode tips til hvordan du kan bygge opp en LinkedIn-profil som gjør at du presenteres for interessante jobb- og karrieremuligheter.
Dette er et interessant og spennende foredrag du ikke vil angre på. I et samfunn hvor sosiale medier brukes så hyppig er dette informasjon, tips og triks som kan gjøre at nettopp DU skiller deg ut i mengden hos din drømmearbeidsgiver.

13:05-13:50 : Internshippresentasjoner
U35 : RSM
U36 : Accenture

14:00-15:00 : Per Henrik Stenstrøm
«Slik takler du idiotene på arbeidsplassen»
Mange år med ledererfaring innenfor en bransje dominert av et kreativt miljø, har han lært å jobbe med mye ulike og sterke personligheter. Foredraget hans, Slik takler du idiotene på arbeidsplassen, bygger på nettopp disse opplevelsene og erfaringene han har tatt med seg. Her vil han ta for seg tanker om:
kollegaer som forsurer arbeidsplassen din – hvordan takler eller setter du pris på folk som tapper deg for krefter? Moderne motivasjonsteori som vil gi en pekepinn på hva som skal til for å skape et bedre miljø på jobben hvilken kollega er du? Bedreviteren, solstrålen, ordgyteren, møteplageren eller tidstyven? Hvordan teamarbeid kan takles lettere med bevisstgjøring av de forskjellige kollega-typene.

På kvelden blir det tre-retters middag på Radisson Blu Royal Garden Hotell, med underholdning av Ahmed Mamow og Hallvard Dyrnes. Mer informasjon kommer…

Med to av Norges morsomste komikere kan ikke karrieredagsbanketten bli annet enn perfekt!