Karrieredagen NTNU Handelshøyskolen

Hva er Karrieredagen?

Dette er dagen du virkelig kan ta et dypdykk i arbeidsmarkedet, knytte kontakter i flere av Norges største selskaper og finne ut akkurat hva det er disse selskapene ser etter. Her får du en unik mulighet til å få inspirasjon og støtte på ferden inn i arbeidslivet.

Kanskje det er her du møter din neste arbeidsgiver?

Hva skjer på Karrieredagen?

Karrieredagen består av utallige møter mellom deg som student og representanter fra næringslivet! Bedrifter og organisasjoner vil ha stands i Vrimla med aktiviteter og informasjon. I tillegg får vi besøk av kjente foredragsholdere og det avholdes masterpresentasjoner. Det blir selvfølgelig goodiebags, kaffe og fantastiske muligheter for nettverksbygging!

Til bedrifter:

Næringslivsutvalget ved NTNU Handelshøyskolen har gleden av å kunne invitere bedriften deres til Karrieredagen den 24. september 2020.Vi i Næringslivsutvalget arrangerer en egen Karrieredag for våre medstudenter ved NTNU Handelshøyskolen. Et fakultet som består av instituttene for økonomi og safunnsøkonomi, i tillegg til masterprogrammene innen revisjon, siviløkonom og teknologiledelse. Visjonen vår er å skape en møteplass for studenter og næringslivet. Vi håper denne dagen skal bidra til at studentene får et bedre innblikk i næringslivet, gjennom å skape relasjoner og knytte kontakter til potensielle fremtidige arbeidsgivere. I den anledning ønsker vi atdere skal være én av de bedriftene som i år får muligheten til å profilere seg igjennom stand og internshippresentasjoner.

Årets foredragsholdere:

Ole Robert Reitan

Daglig leder, Rema 1000 AS

Ingebrigt Steen Jensen

Motivasjonsforedrag

Kristin Skogen Lund

Konsernsjef, Schibsted