Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: EY

23. februar 2021 @ 16:15 - 17:00

Gratis
EY Logo

Velkommen til digital bedriftspresentasjon med EY!

EY er en ledende aktør innen rådgivning, revisjon, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra intern til partner.

Bedriftspresentasjonen er åpen for alle kull på NTNU Handelshøyskolen. Vi stiller sterke på andre siden av kamera med representanter fra våre kompetanseområder Assurance og Consulting fra Trondheimskontoret. Du vil få en innføring i hva vi gjør i EY, hvordan vi jobber og hvilke karrieremuligheter du som student har hos oss. I tillegg vil du få muligheten til å hevde deg i en prestisjetung konkurranse og vinne en kjempeflott premie!

Ved å registrere at du ønsker å delta på presentasjonen lenger ned på denne siden, vil du få en mail med Teams-link en halvtime før den starter.

Vel møtt!

Detaljer

Dato:
23. februar 2021
Tid
16:15 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside